Jezis, to mi nedoslo, ze to je furt ta sama. No, tak licit se umi stejne jak ta Ceska (Petra, myslim), ktera taky dost bodovala. Je videt, ze ten vyber je omezeny.
Hrůza a děs :-)
Značka Maciejka

Ty musej hulit dobrej matroš ![]()
A co teprv ten, kdo to koupí? Zajímalo by mě, jestli se něco takového vůbec dá prodat.
S přehledem. Co já už viděla za boty v mhd..
já to beru, potřebuju boty na středověký bál
ideální, nebo pro vystoupení potulných kejklířů...
Ha! a viem kde nakupuje kolegyna. Má tie šnurovacie "hadie".
Inspirace u rieker,aspoň tvarově mi jejich produkty připomínaj. Tyhle jsou tedy pestřejší
.
V takovejhle skrpalich pravidelne vidam takovy ty batikovany sedesatnice :D
Stella McCartney![]()

Nutne potrebuju hned nekolikery! Uz dlouho jsem nevidela nic tak peknyho ke steampunk kostymu!
Zatim nosim obyc cerne snerovaci kozacky a neni to uplne ono.
Ne eobuv.cz si jistě vyberete ![]()
Si neokope špičku ![]()
Tak u Baťů mají v nabídce taky dost pěkný kousky.. ![]()
Pamatujete na Strašidla ze Spessartu.?
Uáááááá... a já letos nutně budu potřebovat boty na zimu! Tohle nechci ani za zlatý prase!
no tvl (pardon), s tou cenou za takový hnus si dělají srandu? Přitom v popisu mají "módní, lepená", takže až se rozpadnou, ani reklamovat to nepůjde. Za ty peníze už má snad člověk pomalu i boty na míru...
Vygooglila jsem si značku, tváří se jako italská ručně šitá designerská výroba. No, popis u Bati tomu teda úplně neodpovídá. Na to, že jsou ty boty přeplácané to nic nemění...
https://as98.net/
Mně se zase vybavilo toto:
První písemná zmínka o Košťálově se vztahuje k roku 1372. Soudobý kronikář Beneš Krabice z Veitmile vypráví historku o tom, jak do hradu udeřil blesk, sjel do síně a purkrabímu Aleši mladšímu ze Slavětína a jeho manželce upálil špičky tehdy módních střevíců s dlouhými špicemi..
![]()
Tak proto oni si je pak přichytávali řetízkem k holeni! Aby jim je neupálil blesk!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje