aha a tak se s tím vyrovnají, když jim to zakážeš, dotruchlit a šlus! ![]()
Hrůza a děs :-)
Ne, ale budou mít více volného času![]()
No a to je přesně ono, vidíš křižek a hňácneš na brzdu. A už se chováš nebezpečně. Kvůli takový blbosti (pro jistotu, nemyslím, že konktétně ty na tu brzdu bez rozmyslu šlápneš, ale jsou takoví řidiči, brzdiči, samozřejmě, člověk, kterej řídí si má udržovat odstup a dávat pozor atd, ale tohle prostě zbytečně přidává navíc rizikovou situaci - ten křížek tam stojí klidně proto, že se tam zabil někdo namol a ne že by se tam nutně muselo zpomalovat)
od upozorňování na nebezpečný úseky jsou tu značky, prosím, ne hřbitovní pomníky
No, pro mne je rygól dolík spíše podlouhlý (tedy jako ten příkop), ale nechtěný. Takže třeba napříč přes cestu, na přeražení. Nebo může být odtokový rygólek (=kanálek).
Rygól=smrad je pro mě novinka, pangejt je fakt škarpa, není to patník a vygooglila jsem, že taluta je pangejt na táborsku a prachaticku..
No, pro mne je rygól dolík spíše podlouhlý (tedy jako ten příkop), ale nechtěný. Takže třeba napříč přes cestu, na přeražení. Nebo může být odtokový rygólek (=kanálek).
Ano!
A jak si na to proboha přišla?
Lochna jako díra, to už jsem slyšela. (Koneckonců loch je taky díra, že;-))
Ale do pangejtu se padá, sjíždí, válej se tam vožralý!
Takže pangejt je priekopa.? Mam v tom hokej. Najprv som myslela ze je to krajnica.
To je dobře, že nehňácáš. Šikovná holka.
myslim ze ty vyrazy se trochu stiraji, ale kdyz nekdo sjede mimo silnici tak do pangejtu, do skarpy a na taborsku i do taluty teda:-))
no sak takovej vozralej muze padnout do kdejake lochny nebo rygolu:P akorat ciste pocitove u me je rygol taky ten podlouhly prikop nebo dolik kdezto lochna je proste dira
Ona to asi je i obecně nezpevněný kraj cesty, silnice. Já tam vidím příkop, ale myslím, že původně být nemusí.
A mimochodem, bývala to i nadávka "ty pangejte!"
No ale do patníku těžko, to uznej!![]()
ridim tak koukam na silnici a necumim po vejrech (ani po pomniccich).
zajimavy ze na ty bilboardy se upozornovalo leta letouci no ale prachy jsou prachy zejo. pomnicky u cesty (ZA skarpou, ty skoro v silnici mi taky prijdou nedobry) dosud nikomu neprekazely... ale jestli teda neni nekdo schopen ridit kdyz je rozptylovan mely by se zakazat i domy u silnic i chodci a vlastovky a... nebo by nemel vyjizdet, spis?
Tak zrovna ten zákaz billboardů mě teda irituje, sice se mi ta zaflákana krajina úplně nepáčí, ale tohle je druhej extrém.
nejde imho o krajinu ale ty betonovy sloupy tesne u cesty o ktery se rozflakas na sr.. zlaty pomnicky (jak je koncipovany momentalni zakaz netusim, mela jsem na mysli toto bezpecnostni riziko - ty masivni stojany blizko silnice, treba u dalnice je "blizko" i desitky metru, kam padnou tzv letci)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje