Ee nevím? (Já kostely moc nerozlišuju) proč?
Hrůza a děs :-)
Určitě pod Nuselákem nikde nic není? Moc bych za to nedala, ale dívat se tam nepůjdu.
Já radši taky ne..
To je každého věc, koho vezme do auta. Zatímco mně je houby platné, když mi vadí, že mi to nad Nuselákem pálí do očí plocha fotbalového hřiště.
Už dávno jsem přestala říkat, že něco nechápu a něco bych takhle nikdy neudělala, protože to člověk neposoudí, dokud se nedostane do stejné situace. Pokud se někomu stane tragédie (třeba to, že přijde o dítě), tak rozhodně nepřemýšlí jako dřív, často jedná dost iracionálně a jinak než vždycky říkal. Sami nemůžete dopředu vědět, co vám v té situaci pomůže, jestli budete schopní se s tím vyrovnat a ani to, na které místo budete chodit truchlit. Máme těch tragédií v roině a okolí dost a opravdu se třeba stavění pomníčků u cesty nijak nedivím.
aha.
no, presne.
Já bych třeba místo, kde můj blízký zemřel při autonehodě naopak nechtěla vůbec vidět, natož abych tam docházela..pravdou ale je, že každý má právo reagovat po svém.
fakt? obcas si tu nektere stezuji na partnery kteri jim kecaji do rizeni:-) a jelikoz si to neumi zaridit jinak, co na to vymyslet zakon, hmm?;-))
Tak ten bych chtěla vidět, a hlavně jeho vymahatelnost.
![]()
aha.
To mě mělo jako utřít?
Ve Folimance je pomník - lampa sebevrahů.
To si úplně nemyslím, že má každý právo reagovat po svém...to by taky mohlo znamenat, že ze žalu vystřílí půl samoobsluhy?
Teď nevim jestli je to vtip, takže když dodám "v mezích zákona", možná ho tim zkazim ![]()
De facto jsou pomníčky u cest nelegální, jsou pouze "tolerované".
Takže jsi to ještě prohloubila.
Já bych je netolerovala, už jsem to psala vyše, jenom toleruju, že je někdo toleruje, vystřílenou samoobsluhu bych taky netolerovala ![]()
myslim jen ze nema smysl to vysvetlovat, ciste pro tebe myslim ze by te to nezajimalo, kdyz te to nezajimalo doted, a ostatni myslim rozdil mezi katolickym a treba protestantskym kostelem znaji
Nebo si spíš myslí, že ho znají, protože jsou rozdíly i v kostelech či modlitebnách té které církve, kterou jednoduše nazývají "protestantskou".
A o "katolických" nemluvě.
Tak já taky toleruju, že je někdo toleruje, spíš to tu vypadalo, že já, že je netoleruju, tak sem špatná. Ale mohla sem to špatně pochopit. Truchlím. Do lidí střilet nebudu.
ale vadí mi takový ty argumenty 'vy, co jste to nezažili, si neumíte představit..'
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje