Koukala jsem. Jenže když je to jen exkluzivka pro Bergdorf Goodman v New Yorku, tak se mi ji snad ani nebude chtít zkoušet.
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
První dvě vůně z nové kolekce " Dusk till Dawn" od By Kilian mě dost zajímají
. Inspirace díly Gustava Klimta je zjevná.

Už jsem viděla na vlastní oči. Je to nádhera. Vůně samotné taky. ![]()
Tak to mě zajímá ještě více
. Box je opravdu nádherný
.

Snažím sa ignorovať zloženie, ignorovať zloženie, ign....ruža, kosatec, santal, hruška...IGNOROVAŤ ZLOŽENIE!!!
Moc mi to nejde....
Limitka...
!!!!
Pri tej cene som viac ako spokojná so svojím balením...
Snažím sa ignorovať zloženie, ignorovať zloženie, ign....ruža, kosatec, santal, hruška...IGNOROVAŤ ZLOŽENIE!!!
Moc mi to nejde....
Limitka...
!!!!
Copak limitka? Ale ta cena
.To už je jak Diaghilev od Roja Parfums.
Sice jsem si jí poznačila hned při zadávání do databáze, protože to složení vypadá přímo božsky, přesto si vlastně nejsem jistá, zda je moudré ji zkoušet. Moje nervy
.
A cena vzorky
...
pred vianocami je celkom regulérna šanca, že vydržím aspoň tú vzorku neobjednať ![]()
Tak aj Caron nastúpil na trend vzmŕtvychvstania starých klasík...v kolekcii La Collection Privée
Takže ak ste niekto nariekali nad jednou z týchto 11 vôní - Violette Précieuse (1913), Narcisse Blanc (1923), Acaciosa (1924), French Cancan (1936), Farnesiana (1947), Or et Noir (1949), Rose (1949), Montaigne (1986), Pour une Femme (2001), Tubéreuse (2003), Secret Oud (2011) - teraz je šanca si ich kúpiť buď ako EdP v 100ml balení za 190€, alebo ako Parfum v 30ml balení za 210€.

slniecko , parfém Farnesiana, to bude něco pro wendulku.
Cervanek No, tak za to ruku do ohňa nedá. Porovnávala som (len podľa zloženia, vzorky zatiaľ nevidím nikde) Montaigne a nové zloženie uvádza menší počet zložiek (čo nemusí nič znamenať - nezvyknú sa uvádzať úplne všetky zložky), hlavne to nevyzerá, že by nejakú zmenili. Postupne plánujem porovnať všetky a hlavne!!! si zohnať vzorku Narcisse Blanc, po tej pasiem už roky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí