Narcotic

Nová kolekce vůní Pierra Guillauma: COLLECTION CRUISIERE slibuje mimo jiné slanou vanilku a pacifické řasy...
Vůní má být celkem osm, první čtyři budou předvedeny už na milánské Esxenci za pár dní a pak budou v prodeji od dubna, další čtyři budou vycházet postupně od června až do února příštího roku.
Ta první čtyřka vůní má slibné názvy: Entre Ciel et Mer, Paris-Seychelles, Jangala a Long-Courrier ![]()

(Pierre Guillaume)
Novinka od Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood

Pierre už mi začíná připomínat Géralda Ghislaina, čím víc značek tím líp
.
Hm, slaná vanilka, teda ne že bych jí asi nosila, ale na tohle podání jsem ohromně zvědavá
. Za to při zmínce o řasách a mořských tónech už jsem opatrnější, při vzpomínce na calone apod. se mi ježí chlupy
.
Miru: Když jsem ten Terryfic Oud Extrême od Terry de Gunzburg dávala tady do databáze, úplně mi tím designem na flakonu připomněla L'Autre Ôud od Lancome, jednu z největších hrůz, ale zase když koukám na ty ostatní složky, zejména to červené ovoce, mám trochu podezření, že moc extrémní tenhle oud asi nebude
. Ale ten druhý Terryfic Oud L'Eau mě docela zajímá, mimo jiné i kvůli té levanduli. Ty poslední dvě růže od Terry totiž nebyly vůbec špatné.
cinkja: Bojím, bojím...ne oudu, ale fialky ve složení
.
Collection Croisiere na mě pořád vyskakuje na Instagramu, tak jsem strašně zvědavá, co z toho bude. Flakony se mi nelíbí vůbec, ale co se obsahu týká, Pierrovi veřím, že z toho vzejde něco neobyčejnýho.
Les Parfums FreyWille
- vídeňská společnost, která je známá na celém světě především výrobou luxusních smaltovaných šperků, představila kolekci čtyř parfémů SPHINX Magique, SPHINX Innocent, SPHINX Rose a SPHINX Mystique.
Vůně mají velmi originální balení v tubusu, jehož design je inspirován kolekcemi šperků FreyWille a je zcela na vašem výběru.

...tak to je něco pro Mitzinku...![]()
Na tu jsem si hned vzpomněla
.
Mým favoritem je orientální Mystique, barevně by k němu perfektně seděla kolekce Gustava Klimta.

a to přesto, že to miniaturky nejsou
(50 ml)
Vypadá to nádherně. Vůně, balení... ani ten náramek by mě neurazil. Těším se, brzy se s nimi budu seznamovat.
Také mně se kolekce moc líbí - vůní i šperků
. A to balení je ve skutečnosti ještě mnohem hezčí.
Terryfic Oud je naprosto úžasná, už dlouho mě něco tak nezaujalo.
Tak jsem dnes Mystique taky vyzkoušela a já tenhle typ sladké pačuliovky s karamelem styl Angel, jak se na mně rozvoněla, byť s pryskyřicemi - na sobě jsem cítila myrhu - nějak nemůžu nosit. Zase me na druhou stranu pobavilo, že přerazila i Encens Satin, kterou jsem měla na ruce hned vedle. Ale moc se mi líbí Rose. Připomněla mi Idylle čistý parfém, ale s menším množstvím pižma a ibišku a větším množstvím přírodní růže
. A výborně drží.
Tak na mně tak výrazně sladká nebyla a karamel jsem tam necítila vůbec. Musím tam zajít znovu vyzkoušet, jedna z těch vůní má být kosatcová. Nechala jsem si stříknout tu svěží a právě Mystique, protože orientální
.
No, chtělo by to vzorky, více času a méně jiných podnětů.
Mimochodem, je někde možné zjistit složení, zatím pátrám marně......
Něco málo vím dopředu, zbytek ledatak jestli poznám na vlastní nos a dostanu se k tomu až za pár dní. ![]()
Kosatcová bude asi Sphinx Innocent.
Sphinx Magique - bergamot, limetka, mandarinka, fialka, frézie, cedr, vetiver
Sphinx Innocent - mandarinka, jasmín, frézie, kosatec, vanilka
Sphinx Rose - damašská růže (překvapivě
)
Sphinx Mystique - bergamot, kosatec, jasmín, pačuli
Moc děkuji
.
Wild Candy by Mancera

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.