Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. března 2018 23:07

Piotr Czarnecki: She ♥ Shihan

Kavárna v She Shihan už nenabízí přímo šálek arabské kávy, ale pouze panáka whisky se špetkou koření, které se po rozvonění získá kávovou až hořce čokoládovou příchuť. Jako zákusek k němu dostanete několik kostek růžového lokumu a misku vanilkového crème brûlée.

Olympic Orchids Artisan Perfumes: Seattle Chocolate

Dalo by se říct, že Seattle Chocolate navazuje tematicky na Lutensův Vetiver Oriental. Vezme vás na výlet do jehličnatého lesa s tabulkou vysokoprocentní hořké čokolády, kterou si rozbalíte na mechovém palouku.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 05. března 2018 12:28

Patchouli Intense. Tohle je opravdická atmosferovka. Slyšíte to praskání starých vinylových desek? Není přesně poznat, co je to za skladbu, zvuk je vzálený, ale to praskání...Zkusíte jít blíž, cestou se prodíráte nekonečnou uličkou sušených levandulových svazečků. Jako fajn, ale trochu už to drhne. Na konci uličky sedí mladá žena, obtáčí svazečky sušených květin a věší je na dlouhou prádelní šňůru. Letní idylka jak vyšitá, jenomže přiběhne protivnej chlap v černým obleku a drží v ruce zatuchlé košile, které kdysi bývaly bílé. "Kdy už bude ta prádelní šňůra prázdná? To mám jít na funus jako prase???" Italské manželství, no...:)

Offline Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 05. března 2018 12:44

Luna Neuvěřitelné, co v ní máš Ale...JO!

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 05. března 2018 12:45

Korsičanka Jako od začátku! Prsknu na ruku a slyším hádku, no jsem úplnej Janáček...

13410 příspěvků moje polička 05. března 2018 12:46

Luna Jak jinak...Moravanka

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 05. března 2018 13:20

Korsičanka moravanka je tohle :P

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 05. března 2018 15:48

Joanne Lesley Malone

Jako dárek jsem dostala odstřik vůně Tuberose od Jo Malone a hodně se mi líbila, byla čistá a medová. Vůni tuberózy nosit neumím, ale nalákalo mě to na prozkoumání dalších počinů této značky. Po vyzkoušení vůní musím konstatovat, že více než parfémy samotné, mě zaujal příběh zakladatelky značky :-)

https://alibi-notes.webnode.cz/l/joanne-lesley-malone/

13410 příspěvků moje polička 05. března 2018 16:41

viktorka_od splavu Myslila jsem v souvislosti s Janáčkem A čím se cítíš býti ty?

49101 příspěvků moje polička 05. března 2018 17:42

Korsičanka my sme tady moraváci a moravačky, konkrétně já su brňačka (mužové jsou pak brňáci:-)

13410 příspěvků moje polička 05. března 2018 17:50

viktorka_od splavu A já su češtinář, tak vás musím nazývat správně Přípona -ák je u obyvatelského jména a názvu považována povětšinou za nespisovnou

49101 příspěvků moje polička 05. března 2018 17:53

Korsičanka a co slovák?:D

13410 příspěvků moje polička 05. března 2018 18:07

viktorka_od splavu Píšu povětšinou:) Naše Pravidla č. p. jsou fikaná A jsme ve špatném vlákně, omluva

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. března 2018 23:31

alibi Mně se některé vůně Jo Malone líbí hodně, ale je pravda, že mnohem zajímavější jsou až v momentě, kdy je zkusíš vzájemně vrstvit. V buticích Jo Malone v zahraničí k tomu personál dokonce nabádá.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 05. března 2018 23:47

wendulka já to o vrstvení nevěděla, ale první co mě napadlo při zkoušení , bylo zkombinovat tu tonku s rybizem , protože se mi ty vůně samy o sobě zdály moc " chudé " :) ale pak se mi to nelíbilo vůbec, blbá kombinace :) ale věřím tomu, že když některou složku miluješ, tak ti takova vůně musí lahodit, protože všechny voněly autenticky, níc umělého 

13410 příspěvků moje polička 06. března 2018 16:44

alibi No, Mimosa, kterou mám od wendulka , voní parádně - skoro líp, než Kriglerův Zámek

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 06. března 2018 16:46

Korsičanka ta se mi líbila nejmíň, byla mi hooodně protivná, na drhnutí. ale to bude asi tím, že je mi protivná mimosa, což jsem díky tomu zjistila

13410 příspěvků moje polička 06. března 2018 16:54

alibi Asi jo:) Mně nevoní každý den, ale někdy hooodně

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:30

Pélargonium (Aedes de Venustas)

Emoce na uzdě …

Chvíle pro zeleninovou svačinku a krátké zastavení v uspěchaném dni. Na měsíčky nakrájená rajčata, zlehka dochucená solí a pepřem, pouštějí svou šťávu na porcelánový talířek. Letní den jako malovaný a voňavý po schnoucích travinách, po bylinkách a nasládlé pryskyřici. Člověk by se až s radostí zasnil … škoda, na emoce a sny není čas. Nebo? Slunce svými teplými paprsky neúprosně narušuje strohost všedního dne a fantazie pracuje na plné obrátky. Být tak jinde, položit si hlavu do mechu a prostě jen být …

Hořkosladká, vzdušná vůně s především dřevitými nuancemi. Chladná lady s upjatou maskou všednosti. Ale přece jenom! Tam uvnitř je něco hřejivého, něco zkroceného …

49101 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:32

Dalia  přesný

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:48

viktorka_od splavu Děkuji za vzoreček!