Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Biely kvet Tak aspoň som sa konečne rozhodla a uťala som to dvojmesačné váhanie, aký parfum si mám kúpiť. Uľavilo sa mi. Rozmýšĺala som aj nad odstrekom, ale jednoduchému flakónu som dala prednosť.
milacka A já objednala odstřik:) Tak ti třeba od části vůně ještě odpomůžu
Ale zaručit to nemohu - spíš zas výměnou![]()
Korsičanka Výmenný obchod mám rada, niečo poriešime MiJo![]()
![]()
Biely kvet Ja som stihla objednať, nedalo mi to pokoj, a to som na dovolenke! Chcela som celý flakón. Dúfam, že ma vôňa nesklame a nebudem si búchať hlavu.
Darinko, kterou jsi objednala? Já to asi nevydržím a vezmu si od Domenicy Neroli a vanilku. Já vanilku
miluji a když je suchá, tak to je něco pro mě
.
A ještě chybí poslední z kolekce - Tubéreuse de Madras - na fragrantice má jednu velmi pěknou recenzi.
Zkoušel někdo?
woman27 Teraz som si spomenula, Lenka, na krásnu vanilku....pred časom mi Libuška darovala odstrek, ja vanilku moc nemusím, ale táto je krásna, najkrajšia, akú som kedy cítila.
Cologne Noble La Manufacture - takmer totožná s Mirto di Panarea...tá je ale viac aromatická a cítiť v nej, myslím, myrtu alebo nejakú bylinku. Cologne Noble je jemnejšia, Mirto výraznejšia, ale pre mňa aj zaujímavejšia a krajšia. 
woman27 Leni, objednala som si Neroli, koncom septembra ma čaká dovolenka pri mori a myslím, že tam sa mi bude hodiť. Teda dúfam, je to slepák, snáď ma nesklame.
Darinko, to jsem zvědavá, jak se ti bude líbit. Já jsem děsně nerozhodná - neroli x vanilka. Chtěla jsem se tě ještě zeptat - máš na poličce Coco Mademoiselle Intense, jak ji vnímáš. Já velmi dobře, ale v poslední době jsou všichni vůči nové mainstreamové vůni od Chanelu už předem zaujati
. Pokusím se něco vyplodit, zkus prosím taky (když tak do SZ). Dovolenku ti závidím, já už mám po.
Jaruško, vůně vypadá skvostně - sice ten název Cologne of the Mission Le Couvent des Minimens. Vypadá to, že i cena by byla dostupná, ale kde sehnat. Aspoň vzoreček
.
Hodně se blíží k dlouho hledanýmu svatýmu grálu, to jest k pocitu ze závanu luxusní parfumérie...
S takovými větami se nebojuje snadno :)
alibi Vezmu ti do Brna vzorek, letí ke mně odstřik![]()
Korsičanka moc děkuju![]()
Biely kvet
Jaruško, vůně vypadá skvostně - sice ten název Cologne of the Mission Le Couvent des Minimens. Vypadá to, že i cena by byla dostupná, ale kde sehnat. Aspoň vzoreček
.
alibi Kde si ju, Libuška, kúpila? Od Teba som mala odstrek, ale väčšiu časť mi znárodnila dcéra, ktorá má na vanilkovú vôňu slabosť.
Biely kvet to byla náhoda. tip na koupi v e-shopu dávala Chimaera před Vánoci. ale já se rozhoupala pozdě. ovšem náhodou někdo vrátil flakon a já na něj zrovna natrefila (byl myslím na www.profi-parfemy.cz)
Biely kvet jo a prý je podobná Spiritueuse Double Vanille (Guerlain) a Golden Sand (Al Rehab)
alibi Ďakujem! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje