Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 12:44

http://kosmiks.cz/2018/11/23/vaninger-oliver-co/

Pokud wendulka souhlasí, hodím pak recenzi i do databáze. 

Offline Korsičanka blogger
13398 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:34

Luna Ještě že se ve vůních většinou rozcházíme Jinak bych - po přečtení tvých recenzí - stále po něčem toužila! 

A Vaninger tě vyjde i levněji než Tauer:) 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:35

Luna Vendulka samozřejmě souhlasí, ta souhlasí vždycky, ale to už jsi slibovala i u Nebuly a skutek utek.

Jsem ti chtěla napsat první komentář na blog, abys měla radost, ale nezobrazil se.

13398 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:38

wendulka No, mně to u alibi taky nešlo. Ale já už nejsem na Fb, tak proto.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:40

Korsičanka Já jsem na FB přihlášená trvale, ale Luna to podle mě propojený s Facebookem jako alibi nemá.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:43

wendulka Aha, no já s tím ještě bojuju. JSem na to úplně sama, ještě ze mě nakonec bude ajťák Zatím to jede stylem pokus x omyl, vkladání obrázků je porod, no mám co dělat prostě.. Ale komentář by měl jít vložit...? Korsičanka  tam jeden má.

A Nebulu vložím. A hrozně by mě zajímalo, co bys na ni řekla, je to fakt šílenost, ale zároveň strašně zajímavá.

Ještě chci napsat něco o Nebula 2, ale mám z ní hodně podobné pocity, tak abych se nevykrádala.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:47

Korsičanka Jo, tak on ten Vaninger je takový slabší odvar, nakonec ho potřebovat nebudu, ale zázvor má v sobě pěkný. 

A jak rozcházíme? Baccarat na mně voní taky dobře, sice ne tak dobře, jako na tobě, ale rozumíme si.

13398 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:52

Luna Zatím vím jen o této jedné A pokud to nemáš napojené přes fb, tak tam jde psát - když se to povedlo i mně

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 13:54

Luna Zkouším to už podruhý a po kliknutí na odeslat zmízí. Jméno i e-mail vyplněnej mám.

No jen aby - člověk tě musí hlídat.

Pche, mě nevydsíš, brouku.

Sim tě, vykrádání sama sebe ti začne hrozit teprve, až těch recenzí budeš mít 1000 a víc - vlastní zkušenost.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 14:00

wendulka Do příštího srazu splaším vzorek Nebuly a uvidíme. janejane to taky rozhodně nesedlo.

Ale děkuju, jste zlaté...Já jsem si to spíš založila, aby mě něco donutilo pravidelně psát a mít to pohromadě, samozřejmě když budu děsně slavná, tak jak jsem to plánovala v dětství s Lenkou Šustrovou, bude to jen bonus navíc.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 14:32

Luna super, ty obrázky , a komentář mi též nešel vložit :(

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 14:34

wendulka mě na alibi-notes ty komentáře taky blbnou. nedají mi avizo, že jste něco komentovaly :(

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 15:44

alibi wendulka Korsičanka uz to funguje!!! Cekalo to na me schvaleni a moc dekuji!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 16:05

Luna Jo tak cenzura? To jsou mi moresy 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 16:13

wendulka No sama nevim, proc jsem tam mela zmacknout "schvalit", musim posefovat nastaveni. Cenzuru neberem!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 16:49

Luna To byl vtip s tou cenzurou. Ona to asi bude spíš ochrana proti spamu.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 25. listopadu 2018 21:28

Rose Barbare (Guerlain)

Slečna Ro …

Říkám si slečna Ro. Bohužel jen já. Pro ostatní jsem „trhlá Rózina“, „ta vod vedle“, „to vokatý vyžle“ nebo někdy taky „hej ty!“ … slyším na všechno. I když většinou dělám, že neslyším vůbec. Je to tak nejlepší … no, zas se opakuju, tak pardon.

Sedím tady a přemejšlím, jak je možný některý lidi milovat a zároveň nenávidět. Copak se to vzájemně nevylučuje? Miluju Reného … a zároveň ho nenávidím. On mě nemiluje a nenávist ke mně asi taky necejtí, necejtí ke mně totiž nic. Jsem mu volná. René bydlí v podkroví našeho pavlačáku a je malíř. Nevím sice kolik mu je, ale vypadá tak na pětadvacet až třicet. Jasně, řekli byste, že je na mě starej, ale podle mě je věk jen číslo. A kluci od nás ze školy, a vůbec tady z okolí, jsou totálně vypatlaní. Nedá se s nima o ničem bavit a jediný, co je u holky zajímá, je to, jak velký má kozy. René je jinej. Kozy ho možná zajímaj taky, ale tak nějak jinak. Určitě až na druhým místě za ženskou duší, protože svýma krásnýma uhrančivýma očima se člověku provrtá až do duše. Aspoň mně teda jo. Má charisma umělce, který nemá nikdo jinej. Má krásný vlasy, vlnitý a dlouhý až na ramena. Někdy je nosí stažený do culíku. A jeho hlas … páni! Člověku se až podlomí kolena, když René promluví.

Slíbil mi, že mě jednou namaluje. Řekl to jednoho letního odpoledne, když mě potkal, jak stojím u našeho baráku. Měla jsem letní šaty s motivem růží a on mi od té doby říká „Růžičko voňavá“. Teda né, že by ke mně čuchal … škoda. Ale řekl tehdy: „Sluší ti to, Růžičko voňavá, jednou tě namaluju. Až trochu víc rozkveteš ...“ … achjo.

Achjo … předevčírem večer mi zlomil srdce. A místo, abych rozkvítala, tak vadnu. A vlastně za všechno může vůně. Taková voňavá stopa, po který jsem šla jak ohař až ke dveřím jeho bytu. Ten blbej večer. Plížila jsem se po schodišti jako zloděj a nasávala to cosi zvláštního, cizího a tak nějak hříšnýho. Vůně, kterou jsem ještě necejtila. Chtěla bych tak vonět. Sladce jako olej z plátků růží, draze jako dáma z velkýho světa, nadýchaně a tajemně jako mechovej polštář na vlhkým kameni, když do něj položím hlavu … a taky svůdně. Ta vůně se obtáčela kolem zábradlí jako had a syčela na mě, vysmívala se mi a zároveň si mě k sobě přitahovala. Nedalo se jí odolat. Šla jsem za ní jako ovce na porážku …

Stála jsem s uchem nalepeným na jeho dveřích a ani nedejchala. Slyšela jsem smích, jeho a její. A pak sametovej hlas, ženskej hlas … a zase smích. A hudbu … a kolem mě vůně a na tváři slzy. Slzy vzteku. A pak už nevím … jen to, že jsem se dědkovi vod vedle vyválela v záhonu růží, který si pěstuje vedle výběhu se slepicema. Dobrej kontrast! Ležela jsem v mokrý hlíně celá dopíchaná trnama a s roztrženou sukní a solidaritu se mnou držela poloprázdná flaška tetina domácího likéru. Válela se totiž vedle mě. U toho růžovýho záhonu je výhodná strategická pozice, ze který je vidět jak Reného okno, tak vchod a zároveň se člověk může v případě nouze přikrčit za kurník. Jenže to by se nesměl ze žalu opít a pak zůstat ležet na zemi jak přejetá žába.

Dnes je mi strašně blbě … a Reného nenávidím, aspoň pro dnešek. Ale hlavně mám děsnej průser ...

13398 příspěvků moje polička 25. listopadu 2018 22:18

Dalia Tedy, Dali, klobouk dolů! Nevím, zda jsem to už jednou nepsala, ale příběh skvělej! Úžasnej!

Opačná poloha než ta poetická ti sedí daleko víc - promiň mi můj názor. Budu tě snad zásobovat dalšími vzorky růží a shánět je pro slečnu Ro, aby ožívala v tvých  literárních zkratkách.

Offline viktorka_od splavu
49092 příspěvků moje polička 25. listopadu 2018 22:23

Dalia slečnu Ro bych bývala ráda měla za kámošku

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 25. listopadu 2018 22:41

Korsičanka Děkuji.  Myslím ale, že ta poetická rovina ke mně patří stejně, jako ke slečně Ro patří růže. I když musím přiznat, že Ro je do jisté míry kouskem mě.

viktorka_od splavu Věřím, že by si s Tebou "malá Ro" rozuměla.