wendulka alibi Miru Dneska samá krásná a zajímavá recenze. Vařím si čaj a jdu studovat.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Renusatko :*
alibi No, Libu, ač píšeš jako obvykle zajímavě a pro mě i pravdivě, v jednom s tebou nesouhlasím:) Ceny šatů Blanky Matragi jsou úplně jinde. Nejlevněji od ní letos vyšla komentovaná prohlídka v Obecním domě, kterou jsme darovali kamarádce k 50-tinám:) A pak i v 90-tých letech 1. módní přehlídka na Žofíně, již obyvatelům jejího rodného města Blanka zaplatila i s dopravou![]()
Korsičanka tak u toho bych moc ráda byla ![]()
alibi Asi každá z nás:) Kámoška mi fotila vystavované obrázky - úžasné, ale nosit se to nedá (délka, údržba...) Modely ve vitrínách se bohužel odrážely:( Ale skoro všechny připomínají šaty, které šily švadleny pro princeznu se zlatou hvězdou na čele![]()
Korsičanka Mně připadají šaty od Blanky Matragi jako šílený kýč, něco mezi kolotočářskou střelnicí a divadelním fundusem. Jediná vůně, kterou mi asociují, je Maroussia
.
Fleur Tak její návrhy se odvíjí od její klientely - plesy, večírky. Jako já bych si vybrala i v tom, jak ty říkáš, kýči. Jen na to mít a mít to kam nosit
.
A když na to přijde, zvládne i nositelný věci, třeba, třeba ty žlutý vlevo a ty černý vlevo dole by mi vyloženě slušely, si myslím
.

Fleur Ty nemáš smysl pro romantiku
A co arabské pohádky???
Já mluvím o těch korálkových
.
wendulka Nó, ty nahoře vpravo s tím klínem do sukně bych zase já unosila.![]()
Korsičanka Jj
.
wendulka Taky mám vybrané. Asi bych neměla odvahu, ale líbí se mi.

Renusatko Ty by ti sekly a narozdíl od nás bys v nich + botách mohla i chodit![]()
Renusatko Ano, to je zase typ na tebe. Ty bych zaee já nemohla vůbec. Maximálně ty boty
. Ovšem ta barva je nádherná
!
Fleur
No přesně tak. Vůbec nechápu, jak se ta osoba tím může živit??? ![]()
Mně se vždycky vybaví taková ta prodejní rádoby galerie 90. let, ty vzory, spirály...
Luna Ty aby ses nepřidala
Ona se pohybuje za zdmi paláců ve společnosti arabských a bůhví jakých princezen a manželek šejků, které se oblékají ke všem možným příležitostem naprosto jinak než my![]()
Luna To jsem ráda, že nejsem jediná za neromantičku
!
Korsičanka Jojo, to já vím. Je to kvalitní, hodiny práce a úžasného materiálu, jen já osobně mám alergii na takové ty malby na hedvábí ala duhová víla a to ona má bohužel skoro všude.
Luna A sama to tady taky samozřejmě nenosí:)
Korsičanka Však já vím, to nesmíš brát tak vážně, já proti ní v podstatě nic nemám. Je pracovitá a právem úspěšná. Jen se mi úplně netrefuje do vkusu.![]()
Jinak pilně zkouším a snažím se ještě ten web dotahovat, je to fuška.![]()
Luna Já to vážně neberu.
Jen jsem nějakou dobu žila v jejím rodišti a znala její sestru, takže o ní vím trochu víc než ostatní. Jak se vypracovala a co jí to stálo. Na druhou stranu jí určitě pomohly vdavky, o tom žádná.I s jejím talentem by v Čechách takovou díru do světa bohatých neudělala. To znáš sama![]()
Držím palce a sleduju tě
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje