wendulka A není ti divné, že tam to dřevo cítíme všechny?![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Korsičanka No vzhledem k tomu, že jsem zatím asi jediná, na kom 31 RC edp puchne, tak ani ne
.
wendulka Tak to máš pravdu, nikoho jiného, komu by 31RC nesedla, neznám. Ale třeba se teď snad přihlásí.![]()
Korsičanka Tak se tedy hlásím
.
Fleur To mi vás je líto, ale zas na druhou stranu si užíváte jiných pecek, které já třeba necítím![]()
...podle mě ty bílokvětinové vůně skrytě/fingovaně evokují čistou ženskou pokožku, dýchající..., a pod těmi všemi teplými vrstvami, kde je schovaná, je to vlastně vzrušující a přitažlivé...
...jsem ráda, když někdy nějakou vůni vnímám s její fanynkou podobně nebo i stejně...![]()
Korsičanka plha se hlasi!
edt je dobra, edp.. neni dobra;-)
Korsičanka Mne prosim 31 RC tez nesedi. Ale na mne neni pekny vubec zady Chanel, krome nechanelovskeho Coromandelu a krome Cristalle edp.
Luna Já zase od Chanelu mohu jedině No 19 EdP.
Fleur No, vidíš, a tu zas já nemusím, i když je pěkná
Jak si tak pěkně rozdělujeme trh!![]()
Fleur Tak tu bych ti presne pridelila!
Ta je uzasna, ale na me kuzi nesmirne studena, odtazita.![]()
blackviolet Kde furt všechny berete v Delině exclusif ten dřeivitej oud
?
Ked som prisla domov z SK zrazu a zacala som si ovoniavat ruky, najkrajsia bola Delina exclusiv z tvojho flakonu. Po oude ani stopa. Zamilovala som sa. Objednala som si posledny flakon z Notina. Je krasna, ale oud tam mam aj ja. Neznasam ho a vonam s touto zlozkou sa vyhybam zo zasady. Tu mi nevadi, ale ma trochu rusi. Uvidim, ako sa zžijeme. Mala som ju len raz.
Micuska V Delině "mladší" oud není.
Korsičanka ale ta je sladka, nie? Nepoznam ju, neviem posudit.
Micuska Je taková veselejší a lehčí a bez agarového dřeva - EDP.
Korsičanka veselejsia a lahsia sa mi nepaci. Bez oudu sa mi paci. ![]()
janejane
...podle mě ty bílokvětinové vůně skrytě/fingovaně evokují čistou ženskou pokožku, dýchající..., a pod těmi všemi teplými vrstvami, kde je schovaná, je to vlastně vzrušující a přitažlivé...
Jo! Presně takhle na mě působí Cruel Gardenia - dýchající pokožka.
O kterou se ráno otřel její muž, když ji ji daval pusu mezi dveřmi, a ona si ho tak celý den zpoza svetriku pripomina.
Je asi jasný, v čem teď frcim![]()
ankou No, vidíš, to mě ani nenapadlo, dát na sebe gardénii a tuberózu
Spinkají ve sklepě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje