hádanka pro wendulka
o letní noci
kapkami pokrytá zem
úlevou vzdechne
:)
Jak zase nepoznala, zlato? Hřejivá je přece ta skořice s ambrou, něžnost je měkká nadýchaná vanilka s tonkou. A nekidné je přece to pižmo s hřebíčkem, tišené opět vanilkou a skořicí. Jasnej Musc Ravageur
.
To si krásne napísala, nemala si niekedy ambíciu byť spisovateľkou?
hřejivá skořice -
uprostřed věčné zimy
tišivý neklid
Je to takhle lepší? ![]()
Biely kvet Mně se taky moc líbí, jak to Wendulka krásně a kompaktně popsala...![]()
wendulka trefa do černého ;)
euridike Ano!![]()
![]()
Korsičanka :)
je to těžké, napsat do pár slabik VŠECHNO ;)
alibi keby si to nevybojovala, tak jeden o jeden odstrek sa hlásim ![]()
slniecko a kruci! :)
To je milé, ale tvoje haiku je lepší - profi-talent zkrátka nezapřeš
. Já jsem spíš literární vědátor, jehož tu a tam letmo políbí prozaická můza, když se unaví
.
Aj ja chcem vedieť skladať Haiku ![]()
Parfums BDK: Gris Charnel
Jak si zpříjemnit kovově šedé zamračené odpoledne v Paříži? Ideálně posezením v jedné z kaváren s nábytkem z lakovaného růžového dřeva, kde si objednáte sklenici ledově vychlazeného černého čaje s pár semínky kardamomu a k tomu hrst zralých fíků s kousky bílé čokolády. Na volnou židli si přitom položíte kytici zemitých kosatců, kterou jste si před tím zakoupili v nedalekém květinářství
...

Pořád hledám nové a další vzorky TTerenzi a doufám,že mě něco nadchne....
Naprosto ti rozumím - jako první jsem vyzkoušela Laudano Nero a byla to láska na první počich. A od té doby nic - buď sladké, příp. sladké kytky. A takové zaměnitelné. Zároveň ale dlouho držící vůně, evidentně kvalitní.
Nechce se mi věřit náhodě, že hned ta první vyzkoušená by byla jediné pro mě od celé značky![]()
Tak ještě jedna voňavá hádanka:
vůně dětství,
prádelen sirotčince,
svůdná zbroj nahých.
Děkuji euridike za další oblast, ve které se ráda dovzdělám . Skvělé mentální cvičení je to haiku
alibi Petit Guerlain? ![]()
wendulka Tahle kosatcovka vypadá dobře.
alibi L'Orpheline?
daniela blackviolet samá voda :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.