andry No, když si vzpomenu, že s Mirka jsme diskutovaly o vůních možná už někdy v roce 2006, 2007, tak to bude i déle. Ale staré rozhodně nejsme
!
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Mirka Ty jsi možná chodila ještě na www.ada.konicky.net, ne?
Mirka Fleur andry Teda dámy, i když jste všechny podstatně mladší než já, smekám před vaší parfémovou vyzrálostí
Mě sice vůně sice mamčiny zajímaly odmala, ale od 17-18 let, kdy jsem od mého budoucího dostala z tuzexu Mošusy Nerval(nevím, jak se přesně jmenovaly), mě naprosto dostávaly. Ovšem niche jsem objevila fakt až 2016 na arome...
RoSa ano, ještě, než Ada udělala chat a kecat chodila na Okouna.
Korsičanka Ty jsi zas výrazně sběhlejší ve vůních. Já to utlumila, protože co je moc, je prostě moc.
Mirka Tak uvidím po 16 -ti letech (teď už po 9), jestli se teda dožiju
, zda si řeknu to, co ty![]()
Mirka tam nás chodilo tak max deset
co si pamatuju, tak domenica, pak nějaká Oleka...
...tak já jsem byla na arome od 2008, a Oleku si pamatuji, i jsem se s ní sešla naživo(taková aristokratka s ruskými kořeny), a i s jinými dámami jsme se scházely, bylo to krásné období...
Korsičanka Začala jsem mít pocit, že pár svých must have jsem našla a nechci je prodat. Už bych asi vyměňovala podobné za podobné, a to fakt nemá cenu. Když mě něco zaujme, koupím si to, třeba BR 540, ale mám jen odstřik parfému. No, a teď řeším, co s tou Marockou pouští, která je moc krásná, ale mám mj. Byredo 1996, Oud Wood od Forda, Saharu Noir, Cuir od Lancome, Organzu Indecénce i (prosím, nestřílet) Theoremu, o odstřicích nemluvě
.
Mirka Vypadá to, že dáváš málo střiků
Theorema je náhodou moc krásná...dostala jsem z parfuma vzorek a už je fuč:) Ale teď jsem opravdu parfémově někde jinde.
Uchovávej dál své poklady v chladu a temnu, on se příštích 40 let někdo najde, kdo je ocení![]()
Korsičanka Mně se vkus tolik nemění a pokud mě zítra nepřejede auto, zlikviduju to před smrtí, jakkoliv.
Dotaz
Teď jsem tu trochu retardovaně objevila WP a ráda bych zkusila pár kousků.
Komu mám napsat? Tomu kdo posílá nebo tomu, kdo je poslední v řadě?
Mhatomu, kdo vlákno založil..on může upravit pořadí a přimo ve WP, které chceš zkoušet. Z 99% je to @prďola
Mha a můžu se zeptat, odkud máš Acqua dell´Elba? tady z nějakého cz-eshopu?
Mha v pohodě! já teda sháním tu klasik žlutou... ale tu značku maj málokde, v cz snad nikde
JJaká je klasika žlutá?
https://www.notino.cz/acqua-dell-elba/classica-women-parfemovana-voda-pro-zeny/p-511034/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje