Pěkné levandulové vůně měl vždycky L´Occitane (předpokládám, že budeš chtít vyzkoušet).
A na Grosellinu s nostalgií vzpomínám.
Pěkné levandulové vůně měl vždycky L´Occitane (předpokládám, že budeš chtít vyzkoušet).
A na Grosellinu s nostalgií vzpomínám.
marieu Krémová je Lavandeluce od April Aromatics(mají v Doteku slunce v Brně) a moc pěkná i Lavandula od Penhaligon's.
Jitka77 díky. A jsou teda superrychlí. Akorát to uložení v PPL boxu na plném slunci asi úplně neprospělo zásilce.
bublifuk Jaj...snad to nebude fatální. Horko je mor.
bublifuk ondy mi poslali 2x Givenchy s vyrizlyma kodama. Jely zas zpatky.
marieu Molinard Lavande![]()
![]()
bublifuk ondy mi poslali 2x Givenchy s vyrizlyma kodama. Jely zas zpatky.
Ale tak jasně, že je to šedý trh, a dneska už Elnino jenom paběrkuje. Kdo chce plný sortiment, čerstvé šarže a oficiální distribuci, má tu Douglas. Akorát za odpovídající cenu...
Jitka77 tak jeste ze existuje i sedy trh bez vyrizlych kodu ![]()
andry To je značka ideál, na druhou stranu kód není zárukou originálu.
Poptavam 100 ml plnitelny flakon CHLOE, nema nekdo k dispozici, treba i se zbytkem vune.
Dostala jsem vzorky parfému Norri (1234). Nikde v databázi nejsou. Jsou to imitace něčeho? Prý jsou původně z nějaké bio lékárny.
Ano, je to ono. Moje vzorky pochází z Novax Naturpharma (dělají potravinové doplňky), tak jsem si nebyla jistá, jestli se to bude počítat mezi parfémy.
Zkusila jsem číslo 1 a 3 a líbí se mi.
Miru jerry Luna díky za levandulové podněty! Uvidím, kdy se k nim dostanu. V sobotu letíme na Ischii, budeme mít blízko do městečka, kde jsem už vloni objevila niche parfumerii, půjdu omrknout, jaké mají italské značky (doufám, že ne jen Carthusii).
slniecko můžu moc poprosit- přidala bys Infusão Botânica od Granado Perfumes do databáze? Skoro si myslím, že by to mohla být moje letní wellness stálice i přes slabounkou projekci. Děkuju moc předem!
DDěkuji, cítím se jako dr. Livingstone![]()
slniecko děkuju hezky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.