RoSa Dekuji moc. Podivam se!!
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
RoSazvláštní ceny teda. 30 toaletky za litr je předražená jak prase, ta poloviční cena na Allegru sice odpovídá kvalitě,ale je to divný. ![]()
Ta cena na Allegru odpovida prodejni cene v drogerii v Nemecku.
jerry dík, tak nějak jsem si to myslela, před pár lety tahle cena byla i tady, jen už nevím, kde jsem jí tenkrát kupovala
Dneska jsem vytáhla poprvé letos CPO a vzpomněla jsem si na tvoji "makovou anabázi", tak zkus Mashkoor.
Ve složení je sice vlčí mák, ale já tam mám po rozvonění bílý mák (tedy ne květ, ten nevoní), ale mletý bílý mák (maminka jej roky pěstovala do vánočního cukroví, takže je to vůně mého dětství a mládí).
Bílý mák krásně voní, tohle si dávám do seznamu makovych vůní k vyzkoušení, díky!
Infusion d'Iris Absolue od Prady uz se neprodava? Rano jsem se navonela po sto letech a je prijemna, koukam ale, ze ji nikde nemaji.
Bohuzel se uz opravdu nedela, k sehnani uz jen jedine na ebay.
0zero7 Taky po ní pláču ![]()
Poznáte prosím někdo, o jakou verzi Chanel Cristalle by mohlo jít? Případně z kterých let?
Splash flakon velikosti asi 100ml, zlatý nápis na přední straně flakonku je ve spodní části setřený setřený, na spodní straně flakonu není nálepka ani nápis (možná taky setřený), jen vylisované názvy značky po okrajích.

slniecko Super. Díky za odkaz,
Martula nie je začo...bola som si teraz skontrolovať svoje chanely a naozaj majú všetky ten kód vybrúsený na zadnej strane, ale je to tak nenápadné, ze nebyť toho článku, ani si to nevšimnem
Neměl by jste někdo tip na rybízovou vůni.?.
Vůně čerstvé červeno/černorybízové, akorát sladké šťávy.
Koupila jsem si totiž následující gel a ta jeho vůně je dokonalá!, sladce rybízová, jak bio šťáva od babičky...
(Lalique Amethyst neee, tam je protivný cedr a je taková "tvrdá"...)

Miru
právě jsem ti chtěla poradit Lalique Amethyst, mně ta vůně připadá naopak velmi ženská, s dobře zapracovanými složkami, hebká jako ostružinový jogurt s rybízem, jen moc přímočará.
...na mně, bohužel, z té vůně vyleze cedr a všechno nepříjemné zelení dřevitý...
Fragonard Juste un Baiser
Galimard Journal Intime
Ungari Apparition (ak sa ešte vyrába)
Floraiku One Umbrella for Two
Floraiku I see Clouds go by
Made in Pigalle 2 Martin in Montorgueil
Ella K Camelia K
...děkuji![]()
No,
Ungaro Apparition - to jsou maliny
Fragonard a Galimard - tyhle značky vnímám jako obyčejné, pro mě nedostačující
Ella K Parfums - Camelia nemá v sobě žádný rybíz
Martin in Montorq... - žádný rybíz, ke všemu pánská fíkovka(fíky snesu málokde....)
...zkusím znovu někde narazit na Umbrella for Two
Miru ono, maliny, ríbezle, červené ovocie...je otázka toho, ako si tú zmes aromachemikálií nazveš. Pamätáš ako pri jednej odnoži LPRN pred uvedením Guerlain furt lelkoval do zložením, či tam budú čučoriedky, alebo - tuším - ríbezle? To nebolo, že by upravovali formulu. Camelia K je vyslovene vôňa červeneho ovocia, tiež ma to prekvapilo (a Orchid K je zas cukrova vata, alebo este skôr marshmallows, tie su tam dokonca asi aj uvedené).
Na mnohých ľuďoch je aj Kirķé od Terenzi ríbezľová, ale podľa mňa je slabá (ako kompozícia, výdrž posúdiť neviem).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my