Mermaid sousedim terasou s bytem, co majitel pronajímá ruský rodině (oni jsou teda jako myšky, řekla bych, že se za to dost styděj) - ona se něčim takovym pajcuje a mně z toho dycky navaluje, musim zavřít okno, jak mi to nedělá dobře... a musí to bejt hroznej silák, když projde zahradou, poznám to i po deseti minutách... tobě by se to asi líbilo, ale ptát se jí na značku radši nebudu, myslela by si pak, že se mi to líbí a mohla by přitlačit v aplikaci...
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
...tak Muschio Bianco od Tesori miluju!, mám i aviváž...
A to by mě zrovna zajímalo, co ta paní používá!..
Tipují to na Teint de Neige Lorenzo Villoresi ![]()
...prosím, zeptej se jí...![]()
RoSa Jestli to není Maroussia
Je krásná ![]()

RoSa Já tedy také prchám před vším, co má "musk" v názvu a složení
, výjimkou je Musc Encensé, kde je hlavně hodně šalvěje a kadidla.
Fleur Musc Outreblanc si skúšala? Pre mňa je tak nádherná!!![]()
Biely kvet Ani tu bych nesnesla, bohužel.
Biely kvet to vypada krasne, ale da se to nekde koupit?
Mermaid fakt prachbidnou?![]()
Já používám i stejnou aviváž a tu voňavku jako "bytový sprej" - občas stříknu v koupelně na visící ručníky na ruce a ta mi pak krásně voní několik dní.
@Lama_z_Lana na mně vydrží hodinu
Biely kvet to vypada krasne, ale da se to nekde koupit?
Ja som mala najprv odstrek od @domenica a potom som flakón kúpila na Parfumo. de
Biely kvet dekuji moc, doma nakouknu.
Edit : maji na ebay a Guerlain official.Cena se velmi lisi, oficialne to je 100ml/ 495 euro. Na ebay je to ctvrtinova cena,ale bojim se padelku. Urcite je krasna, at se ti dobre nosi![]()
S dovolením taky poprosím o radu. Miluji na podzim a zimu vanilku, ale jen v dojezdu. Mám ráda Cuir Belugu, Café Chantant, Allure EdP, Poéme (spíše vůně s projekcí a výdrží). Chtěla bych něco nového na podzim v tomto duchu. Děkuji![]()
Antje Ďakujem, ja som ju kúpila za veľmi dobrú cenu, myslím, že stála menej ako polovicu dnešnej oficiálnej ceny. Mala som šťastie. ![]()
woman27 Krásna vanilka je v Chypre Nobile 1942 .![]()
woman27 Sun Bleached od Une Nuit Nomade, tam je v závěru vanilková hebkost.
woman27 nádherná, hladká vanilka je v She Armani.
Já vanilka nerada,ale tady teda neodolám.
Máte nějaké recenze na nákup v eshopu elnino? Jako jestli nejsou nějaké komplikace - fejky atd.
bublifuk Dlouhodobě spolehlivý obchod, dnes už za zenitem, nemají plný výběr, ale kvalita bez problémů.
Miru já mívala rybízovou Guerlain AA Grosellina, ta byla báječná- škoda, že se nevyrábí. V té době to byl můj jediný parfém, dokonce jsem se v ní vdávala. Neměla jsem vůbec tušení o celém parfémovém světě..
Mám rovněž dotaz do pléna- neměly byste tip na parfém s levandulí, kde nebude kafrová, ani suše dřevitá, ale spíš "květinová"...? Idealizuju si jednu pradávnou edt, kterou jsem koupila mamce při prohlídce Fragonard, rok cca 1997. Obyč skleněný flakon, bez roprašovače, korkový špunt, etiketa s obrázkem levandulových polí. Byly v nínekřoklavé citrusy a zbytek nevím- byla květinově svěží s jemnou levandulí, ne úplně krémová, ale nevybavuju si, že by z ní třeba lezl cedr, nebo tak něco.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my