...nojo, jenže to je zas blbě sehnatelná vůně asi, natož vzorek
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
MiruV Praze v Husovce za Betlémskou kaplí vyzkoušíš a objednat můžeš i online:)
https://egoist-parfums.cz/cs/product/gardenia-parfemova-voda/
...ahaa! Děkuju![]()
...a něco jsi tam už kupovala.?, jací tam jsou.?...
Miru Jasně, mnohokrát, ale už je to déle. Jsou moc ochotní, a když vidí, že vůním rozumíš, někdy dají na flakon i slevu:)
...tak to zní moc hezky![]()
Miru Jsou to asi Rusové
, ale už obchod provozují hodně let. Nevím, zda to byli oni, kdo prodával na Václaváku v rámci nějakého nóbl hotelu:)
A za 176,- mají i 2 ml vzorek...koukám:)
Kupovala jsem u nich teda před válkou na Ukrajině, abych byla přesná. Ale nikdy jsem se neptala, odkud vlastně pocházejí a jak dlouho tady žijí a působí.![]()
...tak už mi sepnulo...
Jak jsem koukala na ty jejich značky v nabídce - oni mají obchod i v Karlových Varech. Tam jsem si kupovala vůni od Alyson Oldoini. Sortiment ten samý...
A vím, že se mi tehdy tam líbila jedna kožená od MDCI, ale nevím, která z těch dvou. A jedna byla pěkná i od Widian. V těch Varech byla velmi příjemná a znalá prodavačka. Je to hned na té hlavní kolonádě.
A pak byla jiná malá parfumerka v jedné ulici, tam byla nějaká Ruska, ale měla přehled, a už tehdy tam měla značku, která pak vyskočila jinde až po roce(takové ty flakony s rytinou peříčka...)
...prostě na mně nejlíp voní Sabbia Bianca, je krásná!.
Drží i v horku.
Jen ta cena...
Miru Asi jo, do KV zavítám až letos
...Mně bylo divné, že bys je neznala![]()
...koho, že bych neznala.?.![]()
Miru Egoist Royal Parfums:)
...no, v Praze jsem v nich nebyla. A v těch Varech mě nenapadlo, kdo to je. Nekoukala jsem na vývěsní štít, viděla jsem ve výloze flakony a šla jsem...![]()
Miru s anais Anais neporadím, tú novú som neskúšala, ale iné bielokvetinovky
ako Isabey to s bielymi kvetmi fakt vie, Lys Noir, Fleur Nocturne, Gardenia sú ![]()
Potom okrem French Flower, ktorá je teraz asi fakt jednička v tomto tak
Mélodie de l’Amour od Dusity,
Heartless Helen od Penhaligonş,
Amygdala od Menditorossa,
Éclat Exotique od Francesca dell'Oro,
Night Scented Jasmine od Floris
Orchid Mantis od Zoologist má v sebe krásne biele kvety, ale pomerne zvláštne spojené so zeleňou, to neviem, či je pre teba
a MuscK od Ella K je v podstate piesočná ľalia, ale tá je omnoho jemnejšia od bežnej ľalie.
A ešte vône, ktoré obsahujú Lysylang, je to AC, mám ju vo fľaštičke a predpokladám, že to bude robiť krásny bielokvetinový tón.
...děkuju za tipy, prozkoumám...![]()
A pak byla jiná malá parfumerka v jedné ulici, tam byla nějaká Ruska, ale měla přehled, a už tehdy tam měla značku, která pak vyskočila jinde až po roce(takové ty flakony s rytinou peříčka...)
Plume Impression?
andry Ha, ta značka ještě existuje a má od některých vůní i 15 ml-ovky. Myslíš, že stojí za zkoušení?
Korsičanka zkousela jsem dve, nejsem uplne dojmuta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my