Buď koupíš tester a ten má rozpračovač rovnou nasazený a nemá kuličku.
Nebo koupíš flakon s kuličkou a v krabičce bude přiložený rozprašovač s hadičkou. Jen to vyměníš.
Buď koupíš tester a ten má rozpračovač rovnou nasazený a nemá kuličku.
Nebo koupíš flakon s kuličkou a v krabičce bude přiložený rozprašovač s hadičkou. Jen to vyměníš.
OHo, děkuji. Ta výměna doufám není technicky náročná, našroubuje se to, ne?
Přesně tak - vyšroubuješ, našroubuješ.
Akorát s tím nasazeným rozprašovačem je to trochu vyšší, takže to nezavřeš do krabičky.
Chci si koupit parfém od Serge Lutense.
Ty flakonky, jak mají nahoře kuličku, to jsou takové šplouchaci/polívací? Když chci, aby to fungovalo jako sprej, musím koupit tester?
Pokud máš na mysli hranaté flakónky, je to tak, jak popisuje jerry . Jestli tou kuličkou míníš uzávěr od flakónu ve tvaru zvonku, tak žádný přibalený rozprašovač nečekej.
Jo, vidíš, zvonky mě nenapadly.
Má oblíbená otázka, co zkusit/koupit v Dubaji na letišti?
Sweet Potato DXB nebo Al Maktoum? Na DXB ve velke parfemove prodejne s plno znackama, jejiz nazev si nepamatuju, ale nejde prehlidnout, za me urcite exkluzivky Gucci a Givenchy, to bezne moc neni. Pripadne taky Bvlgari, ty flakony ve tvaru bonbonu nastojato. Potom samozrejme Amouage "made in Oman". Chanel mainstream je pry mnohem lepsi mimo EU. A na zacatku duty free zony na terminalu 3 je hezkej obchudek Guerlain se vsema exkluzivkama.
andryTen Guerlain jsem navštívila cestou sem, ach.
Děkuju za rady!
To by člověk musel mít deset nosů, aby tam očichal aspoň zlomek toho zajímavého.
Bonbóny na stojato vypadají výborně, ale vedle nich byly Le Gemme, a ty mne zaujaly víc. Nejvíc Tygar. Ten závan citrusů mezi ambrou a dřevitými tóny je skvělý.

Gucci, Tears from the Moon.
Květiny, prý pivoňka a konvalinka, a přitom tak svěží, nesladká jarní vůně. Má prý evokovat let vážky nad vodní hladinou.

A tady jsem byla ve velkém pokušení a dost lituju, že jsem odolala.
Amouage, Sequence.
Jedním slovem? Oud. Silný a jemný zároveň. Ještě teď, po 20 hodinách a sprše, ho lehce cítím na zápěstí.

Ten let navonena vsim moznym pak stoji za to, ze?
Ale koukam, ze sis to nalezite uzila. Privezla sis nakonec neco?
andryBoardovali jsme ve dvě v noci, tak nebyla úplně nálada. A kupovat něco velkého, neznámého, drahého jsem si netroufla.
Takže jen dvě mé oblíbené Hermènessence, kabelkové, Epice marine a Ambre Narguillée.
Sweet Potato Ta frustrace, když nevíš, co otestovat dřív, a nos máš jen jeden a ruce jen dvě, to je snad horší, než když jsi na letišti v tak okrajovou dobu, že na to jen koukáš přes mříž a víš, že to nejde
.
.
Holky dotaz. Dříve se psalo že Guerlain v Dlouhe je predrazeny. Nevim jestli si odnest 200ml Angelique Noire, nebo kupovat jinde?
...myslím, že jsou tam vůně dražší minimálně o tisíc korun než ve Francii
33lejaby Sú. ale ten pocit si to odtiaľ osobne odniesť!
Odnesla jsem si
a v druhé ruce 200 ml Coromandelu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.