...tak jsem napnutá, která nakonec zvítězí...![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Jaruško, o značce vím, i o Dorině už jsem slyšela, ale vůbec nevím, kde se dá koupit. Jinak Dorina velmi lákavá![]()
woman27 Třeba tady:))
Tak to je pro mě fakt za trochu pudru moooc![]()
woman27 A nejen pro tebe![]()
Prosím, potřebuji poradit. Chci poslat vratku do Notina, poslali mi vratkový kód a adresu, kam mám poslat. Ovšem ať zadám Zásilkovnu nebo Balíkovnu, všude to chce po mně mobilní číslo. Notino má všude uvedenou jen zákaznickou linku a u přepravce to číslo nejde zadat. Poradíte, co s tím?
Tana1112 a je to urcite kod pro odeslani? V rijnu jsem vracela a poslali cislo vratky a adresu pro zaslani postou (na vlastni naklady). Pokud by slo o vratkovy kod napr. pro vraceni zbozi z eshopu pres Zasilkovnu, zadne udaje prijemce se nezadavaji, staci prijit na podaci misto s tim kodem. Pokud toto nepomohlo, volala bych jejich infolinku.
andry Děkuji. Asi je to opravdu jen číslo vratky. Takže při zadávání do Zásilkovny mohu napsat jen tu jejich zakaznickou linku, žádný mobil jsem nenašla.
Tana1112 Rozklikni si v aplikaci Zásilkovny přehled zásilek (nikoli podat zásilku). Dole vlevo je červené plusko. Klikni. Nabídne se ti možnost Vrátit zásilku. Zadáš kód od obchodu a vygeneruje ti to podací kód.
Jitka77 Nic takového v aplikaci nemám. Je tam jen archiv zásilek, červené plusko u nich není :-(. Je tam možnost "reklamovat zásilku", ale to se týká jen problémů se Zásilkovnou... No nic, jsem nějaká blbá v tomto...
Tana1112 Já to vidím takto (červené kolečko dole se po kliknutí pootočí) - možnost Vrátit zásilku:

Mně se ukazuje toto:

Tana1112 tak si překlikni dole z "domů" na "zásilky" a to plus v červenym kolečku tam uvidíš!
Jo, už to mám. Moc oběma děkuji. Nicméně Notino neposlalo vratový kód, ale jen číslo, pod kterým se bude zásilka vracet. U vratkového kódu platí poštovné eshop, toto si musí zákaznik zaplatit sám. Ale i tak díky.
Tana1112 Aha, to vypadá na jiný systém. Notinu jsem vracela jednou a šlo o službu se vzorkem k vyzkoušení, než člověk rozbalí flakon. Tehdy pro balíček přijel kurýr, což taky nemusí vyhovovat každému.
Zadání: "kolínská" pro chlapa vůněmi a pod zcela nedotčeného. Ideálně ne moc drahá.
Myslela bych spíš něco svěžího, do citrusů.
První mne napadá Terre d'Hermès.
Teď mne v Sephoře zaujala tmavá Voyage d'Hermès. (Je v akci) Máte s ní někdo zkušenost? Jakou má výdrž.
Jiné nápady prosím?
...líbivá, chválená
Miru Díky, očichám.
Ale představovala bych si přeci jen něco osobitého. On je to pro mne trochu protiúkol, na chlapech mám ráda tabák, kouř, dřevo...
...jako úžasná je na chlapovi Blue Talisman EdP Ex Nihilo
Je chválená, ultra držák, zanechává velmi příjemnou stopu.
Ale není teda z těch levnějších
https://www.ingredients-store.com/ex-nihilo-blue-talisman-eau-de-parfum?brands%5B0%5D=69
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje