salvia Je to chrt, symbol celé módní značky Trussardi.
@RoSa
Díky za zaplnění jedné ďuzínky ve vzdělání.
.
Vypadátp, ze anketa je u konce.
salvia Je to chrt, symbol celé módní značky Trussardi.
@RoSa
Díky za zaplnění jedné ďuzínky ve vzdělání.
.
Vypadátp, ze anketa je u konce.
Prosim o nejaky typ na panskou vuni pro partnera jehoz signature je CAROLINA HERRERA Bad Boy Le Parfum

Nakupoval někdo přímo z webu zn. Profumum Roma? Prosím o zkusenost...
Mám dotaz, blbý, ale určitě parfémový. Chodí sem ještě Domenica? Už nevidím odstřiky parfémů Guerlain každý měsíc.
slniecko Nevieš, prosím, kde sa dá kúpiť Poupre d Automne ? Až teraz, keď ju mám chuť kúpiť si ju, som si všimla, že sa už nevyrába...
A vidím ju len na takých weboch, ktoré vôbec nepoznám.
,
Tana1112 Tiež sa chystám asi budúci mesiac odtiaľ objednávať. Majú zadarmo dopravu, tak asi to bude najlepšia voľba pre túto značku. Akurát teda dosť nerada zadávam číslo karty, ale asi nemám na výber. Prosím ak objednáš, daj mi info, či bolo všetko v poriadku![]()
Biely kvet uf, tak to neviem...ale tiez som bola mrzuta, ked ju stiahli...
kde ju este maju?
Daridari Zatím s objednávkou taky vyčkávám. Ale až objednám, dám vědět.
Tana1112 super, ďakujem, ak objednám ja, tiež dám vedieť.
.
Biely kvet to su lotyši, tym padom v ramci EU, idem kuknut, ci sa da paypalom pre istotu. Ale z lotysska som uz par krat nakupovala a vzdy to tu bolo bleskovo, ale z tohoto obchodu este nie.
Skusim najst nejake recenzie.
Biely kvet tak nie lotyssko, ale litva, furt si to pketiem ![]()
da sa pkatit aj paypalom
Po delsi dobe zdravim vsechny parfemove maniaky. Napadlo me, si poridit adventni parfemovy kalendar, ale objevila jsem jen na Notino a za skoro tri tisice. Nemate nejaky jiny tip?
Lacnejsie asi malo. Skins.nl ma parfemovy, Rituals, predpokladam, ze bude mat aj L'Erbolario. Urcite ma Dior aj Guerlain, ale su za cca 600-700€.
Mava M.Micallef, tento rok som este nepizerala.
Ale som zvedava na vsetky tipy!
A mame na ne aj vlakno, tu:
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t6122.htm
slniecko je dekuji za odkaz.
Mixujete nekdo parfemy na kuzi? Obcas to delam. Dneska Eden a Encre Noir a je to fajn!
Existuji nejake osvedcene kombinace podle typu vuni? Treba fresh citron a neco? Nebo orientalni a neco?
0zero7 Já se řídím náladou a intuicí. Občas cítím potřebu nějakou vůni udělat svěžejší, tak ji přestříknu nějakou citrusovkou; někdy zase dodávám hloubku kadidlem, chce to zkoušet.
Fleur Super, diky
Chci si koupit parfém od Serge Lutense.
Ty flakonky, jak mají nahoře kuličku, to jsou takové šplouchaci/polívací? Když chci, aby to fungovalo jako sprej, musím koupit tester?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.