Jakou vůni pro mě.?

01. ledna 2015 09:25
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. srpna 2016 17:18
Reakce na wendulka:

Děkuji

Peccato se mi líbilo, a Bianca spolu s tím tělovým olejem je také pěkná.

Řekla bych, že nejméně zajímavý byl šeřík, nebo ne nezajímavý, ale byl takový dívčí, prostě šeřík.

( ale Rosarium je stále ve hře )

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 12. srpna 2016 20:06
Reakce na wendulka:

Díky! Vyšlo to parádně. Musím si honem pořídit cestovní flakonek, abych ji mohla pořádně nosit. Nemůžu se dočkat. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 12. srpna 2016 20:09
Reakce na domenica:

To je milé! Ale vážně si moc nevěřím... Vždycky žasnu, co ostatní vyčenichají. ;-) 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 05. října 2016 17:24

Ahoj, prosím o radu. Sháním nějakou vůni, která připomíná čerstvě vyprané prádlo. Mám ráda jasmín a frézie, líbí se mi i pánské vůně. Nemám ráda vanilku a vodní meloun. Máte nějaký tip?

Offline zdensy
1131 příspěvků moje polička 05. října 2016 18:30
Reakce na Edge:

Blanche, Chemise Blanche

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 05. října 2016 18:58
Reakce na Edge:

Masaki Shiro, Pure White Linen...alebo niektorý White Musk.

... vôňu čistého prádla mi najnovšie pripomenul aj Aldhéyx.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:12
Reakce na Ayuri:

Pure white linen je od Guerlainu? O té vůni jsem slyšela a chtěla jsem ji vyzkoušet, ale v H. Králové není k sehnání :-(

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:15
Reakce na zdensy:

hm, to vypadá dobře... díky, zkusím se po ní podívat

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:16
Reakce na Edge:

Nie, toto je  Estée Lauder. 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:24
Reakce na Ayuri:

jj, máte pravdu... jsou to asi 2 měsíce, co jsem ji sháněla a zapomněla jsem značku

Offline slniecko admin
19396 příspěvků moje polička 05. října 2016 21:16
Reakce na Edge:

Hermés Eau de Narcisse Bleu

Online RoSa
9998 příspěvků moje polička 05. října 2016 21:23
Reakce na Edge:

... a co nějaký Clean? Měla jsem ten Cotton T-Shirt a fakt jak právě vyžehlený tričko.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. října 2016 17:05
Reakce na Edge:

jj, máte pravdu... jsou to asi 2 měsíce, co jsem ji sháněla a zapomněla jsem značku

A nezkoušela jsi kvůli té Pure White Linen i přímo butik Estee Lauder v Hradci? Mám pocit, že už je k dispozici jen v těch buticích. Z řetězcových parfumérií zmizela už dávno podobně jako Sensuous Noir.

Jinak Shiro od Masaki Matsushima je výborný tip, nedávno jsem dostala v Sephoře vzorek a líbí se mi. Opravdu čistě vyprané prádlo.

Zkusit můžeš i novou chanelovskou No. 5 L´Eau. Ta mi tím bílým pižmem taky tak trochu evokuje čistě vyprané prádlo a je v ní i přímo jasmín. Akorát mi přijde, že moc nedrží, ale to může být na každém jinak.

Pak si myslím, že by možná šla i Chloe (Eau de Toilette) 2015 , pokud ještě neznáš.

Blanche od Byredo mně osobně přijde už hodně avivážová, ale to je problém jen mého nosu a kůže, protože jinak je hodně oblíbená, co vím. Za tou bys ale musela podobně jako za Chemisse Blanche od LM Parfums do Ingredients v Praze v Jáchymově ulici. Stejně tak Aldheyx (taky od LM Parfums), ovšem ta už mi přijde ve srovnání s těmi předchozími dost sladká.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 06. října 2016 17:35
Reakce na wendulka:

Já byla asi ve 3 parfumeriích. Kde je ten butik EL? Tam by to snad mohli mít.

A díky všem za tipy. Jdou na tomhle webu objednat odstřiky nebo testery?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. října 2016 18:01
Reakce na Edge:

Jej, teď na tu mapu na stránkách Estee Lauder koukám pořádně. V Hradci je jen Marionnaud a Sephora. Omlouvám se za dezinformaci. Přímo butik Estee Lauder tam nemáte. Tak to budeš asi taky muset do Prahy. Butiky Estee Lauder jsou v Palladiu na Náměstí Republiky, v Metropoli Zličín, v OC Nový Smíchov na Andělovi nebo na Chodově.

Co se týče flakonů, odstřiků a vzorků, můžeš si zadat poptávku založením nového tématu tady http://www.parfumanie.cz/forum/view/bazar-poptavka:c23 a do příspěvku vypíšeš, co sháníš.

Konkrétně tu Chemisse Blanche od LM Parfums mám, kdybys chtěla vyzkoušet. Ale mohla bych ti nabídnout jen 2 ml rozprašovací vzorek, jestli by ti stačil. Na větší odstřik momentálně nemám refany a flakonky. A kdyby se ti líbila, dá se pak objednat buď na parfums nebo na jedenklik, kde tě vyjde levněji než v té Praze.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 06. října 2016 18:45
Reakce na wendulka:

ok, díky za info, asi si budu muset udělat výlet do Prahy nebo zkusit objednat

jestli mi pošleš ten vzorek, budu moc ráda

Offline 0zero7
11580 příspěvků moje polička 06. října 2016 18:56
Reakce na wendulka:

Ty tipy budu muset taky prozkoumat! Shiro me zajima.

Sweet Potatoe ten Chanel mam, na me je to spis mydlo nez vyprane pradlo, ale mam ho moc rada a urcite zase koupim. Docela vydrzi, na to ze je to lehci verze.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 06. října 2016 18:59
Reakce na Edge:

Estee Lauder by měli mít v Sephoře v Pardubicích. A ta není vůbec špatná (minimálně v porovnání s Hradeckými parfumerkami, kde nenajdu nikdy nic z toho, co hledám), takže je reálná šance, že by to tam mohlo být.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. října 2016 19:05
Reakce na Edge:

Píšu SZ.

Ozero7: Já jak už jsem zvyklá na ty těžší aldehydovky, tak tu novou No. 5 L´Eau mám někde mezi lehounkým mýdlem a čistě vypraným prádlem.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 06. října 2016 20:29
Reakce na Hoolinkah:

díky, do AFI se zrovna chystám zajet podívat

nechápu, proč je H. Králové tak blbě zásobenej