Tak Betty tahle Lacoste byla vždycky pěkná, stejně jako její dámská varianta.
A jak psala Fleur, výborná vůně pro mladého gentlemana je L'Eau par Kenzo. Super poměr ceny a dobré kvality, navíc má i krásný flakón.
Tak Betty tahle Lacoste byla vždycky pěkná, stejně jako její dámská varianta.
A jak psala Fleur, výborná vůně pro mladého gentlemana je L'Eau par Kenzo. Super poměr ceny a dobré kvality, navíc má i krásný flakón.
Tak mám zase dilema. Zvažuji nákup 2 slepáků. Do výběru se dostaly vůně od F. Bianchi. Jsem asi rozhodnuta koupit Angel's Dust, docela dlouho mi díky recenzím leží v hlavě, a dřív mne zaujala Sex and the Sea (díky názvu a slaměnce). Přečetla jsem si teď dost recenzí, a až na pár výjimek jsou všechny vůně od F. Bianchi hodnoceny kladně. Takže mi to zase zamíchalo žebříčkem. Které 2 vůně by jste vybraly vy? A ještě často se zmiňuje že spousta jejích vůní jsou si navzájem v určitých aspektech docela i podobné
, tak bych chtěla aby se ty vůně i trochu odlišovaly.
33lejaby znas jeji vune? Ktere se ti libi? Mas nejake?
Starsi jsou vice zajimave a vice zivocisne nez ty nove a ano, maji dost stycnych bodu mezi sebou. Angel's Dust a Sex and the Sea jsou dost rozdilne. Vlastne SS je podobna jen jeji variaci Neroli.
Jedinou vůni kterou znám a měla jsem je Under my skin. O Angel's Dust přemýšlím už dlouho, předpokládám že především bude kosatcová, čímž by se mi mohla líbit.
33lejaby vetsina vuni od FB obsahuje jeji typicke kosatcove maslo. Angel's Dust neni typicka kosatcovka typu Chanel, Prada.
33lejaby Velmi pěkná kosatcovka od FB byla limitka a už ji pravděpodobně neseženeš ani přeprodejem od soukromníků - Cuir Soyeux.
Puredistance má do konce mesice akci - k nakupu 60ml dostanete sadu 12 vzorku. Tahle akce se ale netýká vůně Antonia, Gold a Warszawa. Kterou z těch zbývajících z portfolia znacky by jste doporucily? Silně uvazuji nad Opardu? Máte jiný typ??? ( Budu ještě brat Antonii, je tuzebnikova už spoustu let)
33lejaby Od Opardu od tebe beru za měsíc odstřik, prosím![]()
Jejda, já na odstřiky nejsem nijak zařízena, nevlastním jedinou juli
(já totiž odstřiky celkově nemam ráda, připadá mi to taková degradace vůně
)
...s odstřižky to vnímám naprosto stejně!.![]()
![]()
(výjimku tvoří snad jen nové vůně Guerlain/porcování/když ji neznám)
33lejaby Degradace to určitě není
A od některé vůně stačí opravdu jen těch 10 ml, aby se člověk párkrát nasytil. Pro mě není problém ti julinu poslat, popř. se setkat. Ale chápu, že se někdo dělit nechce.![]()
Necháme tu otázku otevřenou, záleží jestli mne Opardu uchvátí, protože 60 ml neni nic moc obsah. Ale zcela chápu že právě vTvém případě 10ml odstřik stačí, protože míváš fakt hodně roztodivné a zajímavé vůně od zcela neznámých parfumérů, a tam by těch 10ml pro ukojení mohlo stačit. V podstatě já proti tobě jedu pořád v mainstreamu ![]()
33lejaby No, Guerlainu a Chanelu exkluzivkám bych neříkala mainstream
To je boží klasika, k níž se velmi ráda vracím. Když na to přijde, Opardu by mi stačilo i 5 ml, je opravdu hutná.
A ty máš taky různorodé chutě (jako já), neboť Opardu a Antonia stojí na opačné straně voňavého spektra![]()
Vnímám odstřiky stejně. Některé vůně mi stačí 20 ml, 10 ml je většinou málo
. A klidně se přiznám, některé vůně jsou pro mě nedostupné, tak mám radost alespoň z odstřiku![]()
woman27 Já myslím, že je nás hodně. A taky rády sdílíme názory na vůně, což by bez odstřiků nešlo. Vzorky mnohdy klamou:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.