Opium (vintage) je nádherné kdykoli, i na jaře. ![]()
Ano, arménské. Zrovna nedávno jsem se ptala dámy z jeho pařížského butiku. Tak zrovna ona vyslovuje Francisovo příjmení přibližně takto: "kurkdžiján"
Opium je nádherné, ale na jaře nelze. Na jaře jedu z 90-ti procent v kytkách, povětšinou růžích a proto jsem si udělala velkou radost - ehm teď na podzim.... Lumière Noire pour Femme Maison Francis Kurkdjian.
ani nevím, jak vlastně francouzi čtou jeho příjmení, tuším arménské.....?
Opium (vintage) je nádherné kdykoli, i na jaře. ![]()
Ano, arménské. Zrovna nedávno jsem se ptala dámy z jeho pařížského butiku. Tak zrovna ona vyslovuje Francisovo příjmení přibližně takto: "kurkdžiján"
No já tedy Opium (vintage) na jaře těžce nedávala! ![]()
Ale podařilo se mi opakovaně marodit s průduškami a dutinami a pak jsem nějaký čas některé své vůně prostě nedávala, jestli to nebylo i tím.
Díky.... opium mám vintage....kdysi dávno nasyslené)))
Tak to je poklad.![]()
uf....my o vlku a vlk za dveřmi....je toto vůbec možné?
http://www.arome.cz/inzerce/yves-saint-laurent-opium-edt-95-100-ml-137187/
já mám Opia dost, ale...... kupte to někdo, nebo mi ujede ruka....
Potěšil, ale hlavně mě překvapil posun ve vnímání vůní. Opravdu nikdy by mě nenapadlo, že bych mohla unést Mitsouko, že bych s ní vůbec mohla strávit den ( chypre vůně se mi nelíbí/ly ) Ale stalo se.
Tento týden se mi přihodilo něco hodně nemilého, nepříjemného a stresujícího a tato pro mě tak trochu drsná vůně teď souzní s mým vnitřním rozpoložením.
Jo nikdy neříkej nikdy…
Dnes mi mamka darovala Miss Dior vintage ve verzi čistý parfém. Jedná se o toto 7,5 ml balení, které je více jak z poloviny plné. Spolu s Diorellou vůně, kterou mám s mamkou spojenou už od dětství. Neskutečná radost
.

(ilustrační foto undina.com)
wow!!!
To je nádhera!
Skutočný poklad. Asi by som neodolala a navoňala sa, aspoň malú kvapku..
Potěšilo mě, že jsem si konečně zase našla čas na zkoušení. A taky že už je konečně počasí na sladké vůně, v týdnu jsem se s labužnickým nadšením polila Felanillou a divím se, že nikdo ani nepípl ![]()
f...jo, počasi na sladké vůně.!
Já se zas včera chumlala do Addictu...
(u téhle vůně mám pocit, že se do mě vpije, vcucne a pak ze mě, ze všech pórů jakoby vydýchává...)
Dnes mi mamka darovala Miss Dior vintage ve verzi čistý parfém. Jedná se o toto 7,5 ml balení, které je více jak z poloviny plné. Spolu s Diorellou vůně, kterou mám s mamkou spojenou už od dětství. Neskutečná radost
.

(ilustrační foto undina.com)
Tyjo! Poklad! A ještě s tím nejúžasnějším příběhem. ![]()
Ach
. Gratuluju a zároveň i malinko tenhle poklad závidím
.
Já závidím každou starou vůni. ![]()
Dnes mě potěšila spontánně realizovaná návštěva košického butiku 1907. Plně kvalifikovaný personál včetně sympatické majitelky se mi věnoval natolik, že jsem málem zmeškala zpáteční vlak. A kromě řady nových parfémových podnětů jsem si odvážela i příjemný pocit ze společně sdílené vášně (a lítost, že nemají prodejnu i někde blíže mému domovu). A nutně budu potřebovat minimálně Terasse a Saint Germain od Jul et Mad...
Tá oslovila pri návšteve tejto parfumánie aj mňa, tiež ju mám uloženú v hlave.... musím sa tam najbližšie zastaviť, nemám to ďaleko.
Potěšilo mě, že jsem i přes pokročilou sklerózu stihla urvat zbytek medvědího Liu. Už se nemůžu dočkat! ![]()
Tohle
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.