Co parfémového vám udělalo radost?

20. srpna 2014 11:22
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 11:18
Reakce na andry:

Jj, z naší FB stránky.

Ano, je to sice maličkost, ale moc milý, že si existence Parfumánie všimnul. Tak jsem se musela podělit.

Offline Fleur blogger
6841 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 11:31
Reakce na wendulka:

To je skvělé!

Offline Sweet Potato
40219 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 16:39
Reakce na wendulka:

Páni! Gratuluju!

Offline janas
9 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 16:58

Náhodně jsem koukla na Notino a ejhle - vůně o které jsem si myslela, že je dávno ztracená! Nuits Indiennes od

Scherrera. Nádhera, mám velkou radost.

Offline Fleur blogger
6841 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 22:29
Reakce na janas:

No vida, a já mám radost, že Janas není ztracená a občas nahlédne!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 23:24
Reakce na wendulka:

Jj, to je milý, super! 

Každý like, jako v tomto případě, nebo sdílení na vlastní zdi a jiná forma poděkování, je moc fajn. A přestože vím, že nezřídka tuhle práci - spravování FB stránky nebo instagramového účtu - má na starost firma nebo osoba, která je za to placená, tak mě to taky vždycky potěší. Ale překvapivě, dost často je za tou ikonkou opravdu ten parfumér nebo ten majitel značky.

Z poslední doby jedna z největších radostí v tomto smyslu - nebo spíš milých překvapení, protože obvykle nekomentuje, jen lajkuje - byl tenhle pozdrav od Thierryho W.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 23:44
Reakce na domenica:

Jj, vím, že to mohla být i jiná osoba než přímo John, ale i tak to mile překvapí a potěší, že kromě Odéru si zámořský Kerosene všimnul i Parfumánie. Přesně, beru to jako formu poděkování.

Jé, to jsem úplně přehlédla. Já ten Instagram pořád flákám. Paráda.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. února 2017 12:19

Dorazil mi odstřik Winter (Dasein). Hrozně jsem se bála, aby klapnul alespoň ten po těch dvou zrušených objednávkách flakonu, kdy se skoro všude vyprodala, ale dobře to dopadlo.

A taky se mi podařilo urvat originální vzorek Outrageous od Frederica Malleho ještě v tom původním přebalu, takže teď už mám jejich sbírku úplně kompletní.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 16:09

Potěšila mě synkova slečna, které jsem věnovala velkou flašku Infusion d´Iris. Dneska při příležitosti návštěvy mi nadšeně sdělila, jak se jí líbí čím dál víc a jak na ni sbírá komplimenty, kudy chodí 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. května 2017 23:21

Dneska jednoznačně vítězí setkání s Madalinou a Julienem Blanchardovými, neboli s  Jul et Mad. 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 12. května 2017 00:09
Reakce na domenica:

Tak to je parádní setkání, vám to moc sluší a tomu stolku také . A Bella Donna tam také byla?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. května 2017 00:18
Reakce na cinkja:

Myslíš tedy tu další, kromě nás dvou?  

Byla. Taktéž Fugit Amor a Mon Seul Désir. Čekala jsem, že se mi bude líbit především Bella Donna. Líbí, a moc. U ostatních dvou jsem byla hlavně zvědavá... a ty se mi líbí taky, na první dojem... budu zkoušet dál.

Hned bych se vrhla do sepisování zážitků z dnešního dne... ale  ode dneška jsem nucená ponořit se na týden do něčeho úplně jiného a prokrastinovat můžu jen nárazově a chvilkově, a tak se k tomuto příjemnému zážitku a k novým vůním budu moci pořádně vrátit až příští víkend. Těším se. Aspoň budu mít všechny tři vůně pořádně prozkoušené.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 12. května 2017 06:53
Reakce na domenica:

Vás dvou si nelze nevšimnout, vy jste jasné . Myslela jsem tu, kterou tuším na stole.

Na dojmy se moc těším, snad tak dlouho vydržím. Pro jisotu ale objednám vzorky .

Offline Fleur blogger
6841 příspěvků moje polička 03. června 2017 19:43

Dnes mě potěšilo, že Eau de Madeleine, kterou jsem pořídila v zimě a následně z ní byla poněkud zklamaná, se v horku konečně rozvoněla do podoby, která odpovídá jejímu složení. Ke kadidlu, dřevu a mořské soli se přidala i vanilka. Růže mi sice stále uniká, ale vůně už mi nepřipadá tak odtažitá.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. června 2017 23:57

Osobní setkání s parfumérem Danielem Josierem. Někoho tak vtipného, milého a šarmantního jsem už dlouho nepotkala.

Offline slniecko admin
19547 příspěvků moje polička 09. června 2017 00:12
Reakce na wendulka:

Offline Fleur blogger
6841 příspěvků moje polička 09. června 2017 06:35
Reakce na wendulka:

Beru to jako avizo, že se můžeme těšit i my - a to na Tvůj článek!

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 09. června 2017 07:20
Reakce na wendulka:

Och, závidím

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 09. června 2017 08:41
Reakce na Fleur:

Určitě dám nějakou reportáž dohromady teď během víkendu. I jsem měla příležitost Daniela po akci malinko vyzpovídat.

Jen fotky si asi budu muset vypůjčit. Ty moje nedopadly v převážně většině díky ne úplně ideálnímu nasvícení a díky tomu, že Daniel neustále živelně gestikulovalvůbec dobře, jak vidíš.

Offline černá káva
2121 příspěvků moje polička 09. června 2017 09:46
Reakce na wendulka:

To bude pěkné počtení.