Jj, z naší FB stránky.
Ano, je to sice maličkost, ale moc milý, že si existence Parfumánie všimnul. Tak jsem se musela podělit
.
Jj, z naší FB stránky.
Ano, je to sice maličkost, ale moc milý, že si existence Parfumánie všimnul. Tak jsem se musela podělit
.
To je skvělé!
Páni! Gratuluju!
Náhodně jsem koukla na Notino a ejhle - vůně o které jsem si myslela, že je dávno ztracená! Nuits Indiennes od
Scherrera. Nádhera, mám velkou radost.
No vida, a já mám radost, že Janas není ztracená a občas nahlédne!![]()
Jj, to je milý, super! ![]()
Každý like, jako v tomto případě, nebo sdílení na vlastní zdi a jiná forma poděkování, je moc fajn. A přestože vím, že nezřídka tuhle práci - spravování FB stránky nebo instagramového účtu - má na starost firma nebo osoba, která je za to placená, tak mě to taky vždycky potěší. Ale překvapivě, dost často je za tou ikonkou opravdu ten parfumér nebo ten majitel značky.![]()
Z poslední doby jedna z největších radostí v tomto smyslu - nebo spíš milých překvapení, protože obvykle nekomentuje, jen lajkuje - byl tenhle pozdrav od Thierryho W.

Jj, vím, že to mohla být i jiná osoba než přímo John, ale i tak to mile překvapí a potěší, že kromě Odéru si zámořský Kerosene všimnul i Parfumánie
. Přesně, beru to jako formu poděkování
.
Jé, to jsem úplně přehlédla. Já ten Instagram pořád flákám
. Paráda
.
Dorazil mi odstřik Winter (Dasein)
. Hrozně jsem se bála, aby klapnul alespoň ten po těch dvou zrušených objednávkách flakonu, kdy se skoro všude vyprodala, ale dobře to dopadlo.
A taky se mi podařilo urvat originální vzorek Outrageous od Frederica Malleho ještě v tom původním přebalu, takže teď už mám jejich sbírku úplně kompletní
.
Potěšila mě synkova slečna, které jsem věnovala velkou flašku Infusion d´Iris. Dneska při příležitosti návštěvy mi nadšeně sdělila, jak se jí líbí čím dál víc a jak na ni sbírá komplimenty, kudy chodí ![]()
Dneska jednoznačně vítězí setkání s Madalinou a Julienem Blanchardovými, neboli s Jul et Mad. ![]()

Tak to je parádní setkání, vám to moc sluší a tomu stolku také
. A Bella Donna tam také byla
?
Myslíš tedy tu další, kromě nás dvou?
Byla. Taktéž Fugit Amor a Mon Seul Désir. Čekala jsem, že se mi bude líbit především Bella Donna. Líbí, a moc. U ostatních dvou jsem byla hlavně zvědavá... a ty se mi líbí taky, na první dojem... budu zkoušet dál.
Hned bych se vrhla do sepisování zážitků z dnešního dne... ale ode dneška jsem nucená ponořit se na týden do něčeho úplně jiného a prokrastinovat můžu jen nárazově a chvilkově, a tak se k tomuto příjemnému zážitku a k novým vůním budu moci pořádně vrátit až příští víkend. Těším se. Aspoň budu mít všechny tři vůně pořádně prozkoušené.
Vás dvou si nelze nevšimnout, vy jste jasné
. Myslela jsem tu, kterou tuším na stole.
Na dojmy se moc těším, snad tak dlouho vydržím. Pro jisotu ale objednám vzorky
.
Dnes mě potěšilo, že Eau de Madeleine, kterou jsem pořídila v zimě a následně z ní byla poněkud zklamaná, se v horku konečně rozvoněla do podoby, která odpovídá jejímu složení. Ke kadidlu, dřevu a mořské soli se přidala i vanilka. Růže mi sice stále uniká, ale vůně už mi nepřipadá tak odtažitá.
Osobní setkání s parfumérem Danielem Josierem. Někoho tak vtipného, milého a šarmantního jsem už dlouho nepotkala
.

![]()
Beru to jako avizo, že se můžeme těšit i my - a to na Tvůj článek!
Och, závidím ![]()
Určitě dám nějakou reportáž dohromady teď během víkendu
. I jsem měla příležitost Daniela po akci malinko vyzpovídat.
Jen fotky si asi budu muset vypůjčit. Ty moje nedopadly v převážně většině díky ne úplně ideálnímu nasvícení a díky tomu, že Daniel neustále živelně gestikuloval
vůbec dobře, jak vidíš
.
To bude pěkné počtení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.