Teda Sylvi, ty řádíš
! Koukej vše přivézt do Olmiku:), nebo možná raději ne, ať neklepne i mě. Já beru určo Kismet a váhám nad něčím z Vava - hlava mi to nebere
Bylo by třeba udělat burzu vůní, ale kdo je koupí? Nebo spíš: co prodat, když jich člověk většinu miluje
...
Co parfémového vám udělalo radost?
Máš recht, Sylvi. Ale tvé nákupní pauze nevěřím![]()
Objednala jsem si z Notina Eau de Shalimar 50 ml a přišel mi flakon s nožičkou (na fotce mají ten "netopýří"), jupí.
Parfémovým potěšením je dnes pro mě fakt, že svá parfémová potěšení konečně vybaluji z krabic a bulbin a skladám je na své místo v novém bytě. Konečně mi budou zase všechny vůně přístupné. ![]()
To je krásná radost, gratuluju
Taky se mi jeví důležité zjistit, jaké je v novém bytě světlo na focení voňavých pokladů ![]()
Tak to je vlastně dublovaná radost. Gratuluju k obojímu.
Dnešné česko-slovenské super stretko v Bratislave v 1907!!!
A obětavost parfumérky a majitelky, Evky Škovranové, a parfémového odborníka Štefana, že opět kvůli nám přijeli a věnovali se nám kus odpoledne![]()
To mi uniklo, tak snad se mi zadaří někdy příště se též vydat s vámi.
A obětavost parfumérky a majitelky, Evky Škovranové, a parfémového odborníka Štefana, že opět kvůli nám přijeli a věnovali se nám kus odpoledne![]()
To teda hej, boli skvelí!!!
Samo, budeš vítaná.
To si hned jeden připadá, jakoby mu narostla pomyslna ztracená končetina, co
? Blahopřeju.
Byli naprosto úžasní. ![]()
Hlavně mě teda dostali s tím nečekaným parfémovým dárkem k mojí první návštěvě
.
Děkuji! No, je to tak. ![]()
Sraz byl boží
.
S tou Bellodgia jsi mi ale teda dala ![]()
![]()
sorry ![]()
A nenašiel by sa tu niekto, kto by si so mnou podelil nejakú vôňu od 1907? Do úvahy by prichádzali predovšetkým Galbanum, Pine, Almond, alebo Coriander.
Alebo aj inú, ak tieto nikoho nechytili...
Ja nechcem 100ml, nie a nie..
Nečekaný dárek v podobě Portrait of a Lady od kamarádky z Pardubic.
Děkuji! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články