domenica Super! Těším se na fota i dojmy! Užij si krásu![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
dnešní milé setkání a voňavý zážitek ze zkoušení ve Vavavoom - a bláznivý večer v Memory Motelu - vůně na mně nabrala neskutečné grády, přehlušila všechno ostatní a nedá mi pokoj:-)
Díky, díky. ![]()
domenica Tak to je skvělé! Lepší námět na případnou reportáž si nedovedu představit
. Užij si to
!A my se budeme těšit na dojmy.
viktorka_od splavu To zní taky dobře. Z takových setkání vznikají zajímavé recenze
.
potěšilo mě, nejen milé voňavé setkání předem naplánované, ale i to nenaplánované v C a A
.
viktorka_od splavu na mě Memory Motel zkrotla do celofánového pytlíku s čokoládou a tabákem
domenica to je paráda a tiše závidím. užij si to![]()
alibi ja jsem na chate v chatove osade Osada na priglu:-) takova ta z lakovanych latek, s okenicemi a s nadrzi na destovku s rucni pumpou.

viktorka_od splavu tak proto Memory - ten hotel z fotky toho určitě hodně pamatuje ![]()
domenica Nejsem si jista, jestli to bude lepsi zazitek nez s nama sedet v Praze u kafe...
(po ranu vtipna kase), moc se tesim na dojmy a fotky, moc si to uzij!![]()
Mám dvojnásobnou radost!
Díky jedné zdejší člence jsem zjistila, že na elninu naskladnili tester vůně Tomo Her za víc než krásnou cenu
(a nemusím ji kupovat v Douglasu za cenu plnou..., protože od zimy nikde na netu za levno k sehnání nebyla),
a má i víčko.!
Korsičanka
Budu se snažit zapamatovat si co nejvíc - a příjít v nejlepší formě - vyspalá, zrelaxovaná, vyklidněná...
Pokusím se vnímat všemi smysly, k tomu si budu dělat průběžně poznámky a fotit, co bude možné... takový je plán. No, uvidíme.
Tak to zní jako parfémová akce snů
. Přeji krásný zážitek napříč všemi smysly, moc si to užij. ![]()
viktorka_od splavu tak proto Memory - ten hotel z fotky toho určitě hodně pamatuje
no, budes se smat - ale muz si cichnul k papirku a povida :”ale to neni tak spatny!” chvili predtim jsem musela vynest na zahradu kytici kosatcu ze pry smrdi jak kocici sc... ja tomu fakt nerozumim![]()
viktorka_od splavu To je jasné, že bude raději čuchat k dřevěné poloschnilé chajdě než ke kosatcům
Můj muž sice ocení jasmínovou vůni, ale když použiju Murmure des Dieux, pochvaluje si to jugoslávské koření do polívky![]()
Korsičanka ahaa, takže to je normální jo?
no ale Onice se mu nelíbila! asi nerad Vegetu:P
viktorka_od splavu Tak to u nás Onice určitě zaboduje![]()
Korsičanka no to jsem moc zvědavá!:-))
viktorka_od splavu A cos to na sebe teď nalila?
Fève nosím jen v zimě![]()
Korsičanka to víš, nemám slušný vychování ještě
ale máš pravdu, zkoušela jsem nový odstřik který rozhodně odložím na zimu. v teple je to na mě moc pačuli. ono to je těžký, když se mi vůně zalíbí, než ji pořádně ozkouším, než si ji pořídím... už se změní roční období a jsem zas na začátku:P naštěstí už se pomalu kruh uzavírá a začínám nosit vůně, které jsem si pořídila minulé léto/podzim a v zimě to s nima nešlo. ovšem mám asi 5 nebo víc kosatcových odstřiků a po tom dnešním extempore s kyticí nevim teda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články