viktorka_od splavu Kosatce do práce, manželovi dopřej dřeva a plísně
Co říká třeba Coromandelu? Asi jsi to už někde psala
Nebo v Malleho Promise je pěkná plíseň - i když jablková. Dřeva ti slniecko jistě poradí
Je třeba dělat radost i našim polovičkám![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
Korsičanka no tak Promise mě až vyděsila:-) Coromandel je jeden z těch co prý nosil jeho (vošklivej zlej, neže lichotka) ruštinář![]()
když já se potřebuju pořádně zlít ráno než jdu z domu (v práci bych to nemohla kolegům udělat:-)) no a nejraděj když se vracím domů aby to ještě furt stálo za to. což u mě takhle funguje třeba ten Coromandel... a tudíž minimálně ráno tu největší nálož muž dostane
aby pak teda neodkládal návraty domů...![]()
viktorka_od splavu Právě
A nemůžeš dát z práce jinou než ráno? Dřevěnou třeba?![]()
Korsičanka no, a ráno se k němu hlavně nepřibližovat![]()
viktorka_od splavu Jo
Pak se na tebe bude večer těšit a...přiblíží se rád![]()
Korsičanka
ještěže tady se najde rada na každý problém světového charakteru![]()
viktorka_od splavu třeba v tom memory cítil čokoládu jako já . Můj muž taky oceňuje nejvíc takový sladký vůně a obecně jsem nejvíc pochval od chlapu dostala na slaďárny :)
alibi na tobě bych s tou čokoládou celkem souhlasila, ale na mně určitě ne a na tom papírku v žádným případě. vůbec nic sladkýho a čokoláda teda ani omylem:-) papírek voní... trochu jako strejdova dílnička ve sklípku té chajdy:-)
Miru Tak to gratuluji k výhodné koupi
!
viktorka_od splavu jasne . já měla při prvním zkoušení vic tabák a kůži a nábytek , než tu kočkoládu :)
alibi A co moře? To tam nemáte?
Korsičanka v memory motel ted ne, to mám v rose america![]()
alibi Ajo, spletla jsem si je:) Ale hotel se mi líbí víc, i když ty slané nádechy mě lákají i v jiných vůních. Heeley, Laboratorio Olfattivo...
Korsičanka no mě sůl vetsinou spíš překáží, líbila se mi jen v Gap (Close) a v Mon Exclusive (Guerlain)
alibi Sůl v Mon Exclusif???
Korsičanka přesněji slaný karemel
alibi Aha. Já furt přemýšlela, nemám-li ho vzít z toho slovenského eshopu, ale pak se na mně vzorek rozložil nedobře...
...děkuji! Mám radost![]()
Memory Motel pro mě opravdu motel, co něco pamatuje. Kdysi jsme byli nucení přespat neplánovaně za Bělehradem. Totálně zakouřený, ošklivý pokoj. Vše načáchlé kouřem, kožené obložení pokoje, starý nábytek, koberce a závěsy. Bohužel se u téhle vůně nemůžu toho dojmu zbavit.
Korsičanka Potěšilo mě, že jsme si Fate extrait koupily před zdražením. Jako 9441 Kč bych teda nedala.
Jako vážně zdražení o 3150, když odpočítám slevu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články