slniecko Magic tam nemám skoro vůbec. U mě jednoznačně Thierryho svatební mandle už od prvního zkoušení. Magic jen tak v náznaku v pozdější fázi s bílým pižmem.
Stěžovací parfémový koutek
janejane Telo ti rika, ze potrebujes cisty vzduch, tak ho na chvilku poslechni.
Urcite se to brzy spravi!![]()
A taky ted zrovna nemam naladu na vune, zkouseni...A to mam jen obycejne lehke zazivaci problemy, oproti tobe uplne nic...Drz se, tygri zeno!![]()
Ještě do včera jsem byla pevně rozhodnutá, že tuhle sezónu už si flakon Winter ujít nenechám. Tak jsem včera vytáhla odstřik, aby se utvrdila. Během dne v práci dobrý, i jsem lehce přiživila. Bohužel v poslední třetině cesty autobusem do Prahy se mi z ní zničehonic udělalo divně. Ne špatně od žaludku, ani migréna, ale malátnost v celém těle, že když jsem vystoupila na Hradčanské, tak jsem se fakt bála, že se složím a raději se po všech schodištích držela zábradlí
.
Vzpamatovala jsem se teprve po příchodu do Florentina.
A nejhorší je, že ona se mi pořád líbí
. Ale to by byl čirej machochismus, takže flakon bohužel nebude a bude muset zůstat jen u odstřiku.
To už je po Encens Mythique d´Orient druhá vůně
.
wendulka Tak to mi tě je líto. Zrovna tahle levandule![]()
Ale něco podobného už jsem prožívala nedávno taky a doma, takže to muselo být z nějaké vůně! Až ji objevím, půjde![]()
Korsičanka Právě no. Už jsem si myslela, že mám tu svojí vytouženou levanduli konečně vyřešenou a zase prd
. Cesta autobusem pro mě obvykle bývá hlavním zátěžovým testem naprostého souznění s danou vůní. Na druhou stranu je asi dobře, že tentokrát se mi to ve srovnání s Encens Mythique stalo ještě před pořízením flakonu. Ale i tak mě to hodně mrzí.
wendulka Možno to nebolo tým parfémom! ![]()
Biely kvet Bohužel bylo. Jak jsem psala, není to první vůně, která mi to v autobuse udělala.
wendulka to je mi líto :( ale zase lepší, než se pak zbavovat flakonu
jerry I její vůně? Myslela jsem, že to platí jen, když ji užíváš vnitřně
. Už jsem před tím pár levandulových vůní měla a nic podobného mi nezpůsobily, ale je pravda, že to byl jiný druh.
No příznaky by teda odpovídaly, že v tom uzavřenejším prostoru jsem se jí nadýchala moc. Ach jo.
wendulka jejda, Winter? to je ale krásná vůně, měla jsi ji kdysi na srazu, že? škoda... ![]()
RoSa Jj, měla.
wendulka Na druhou stranu máš opravdu štěstí, že jsi to zjistila před investicí do flakónu - loučit se s ním by bylo horší než s odstřikem či představou.
Já levanduli v parfémech velmi špatně snáším - voní mi v přírodní podobě, pytlíčky se sušenou levandulí mám v každé skříni, ale v parfému to prostě nejde.
wendulka Ta Winter od D., co jsme z ní tenkrát všechny tak šílely?![]()
Sweet Potato To bude určitě ona, je to nádherná levandulovka - zkoušela jsem od slniecko v Bratislavě loni.
Sweet Potato Přesně ta.
Fleur To jo, ale lepší by bylo, kdyby mi prostě nevoněla, no
.
Korsičanka To bylo ode mě na té ulici
.
wendulka U zmrzky s Luckou![]()
Korsičanka Tou levandulovou
. Teda ona byla spíš víc borůvková
.
wendulka Ty máš neuvěřitelnou paměť![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje