Jasně :)
Rébusový koutek
Tohle bude lehké
.

Dobře. A když přidám k předchozí fotce tuhle nápovědu
.

No, tí prví dvaja mi od začiatku prišli, že sa niečo učia...a teraz si mi to len potvrdila - aj pizzu si k tomu objednali....len nejako neviem prísť na žiaden parfém, ktorý by mi toto evokoval.
Ano, jsou to učenci, ale jde tam hlavně o to, koho tam Rachel Weisz představuje. Jakmile na to přijdeš, tak ta druhá nápověda už tě dovede k samotnému názvu vůně
.
Jaj, to je z nejakého filmu...v tom plávam...
Rose Alexandrie?
ten obrázek je z filmu Adora, pojednávajícího o Hypatii, filosofce z Alexandrie. Na Fragrantice jsem našla recenzi, kde se tento příběh zmiňuje u parfemu Iris Nazarena....?
Ale nevím, co si pak počít s italskou vlajkou....jedině žeby nás to přivedlo k italskému malíři Rafaelovi, který Hypatii zpodobnil na obraze Athénská škola a k vůním Raphaël ?
No, mohla by být, bohužel není. Ale jsi na dobré cestě. Chce to jen vzít víc přímočaře. Opravdu jde jen o to, kdo je ta osoba.
ntiti: Jsi nejblíž. Víš už, kdo to je. A teď už jenom vědět, která vůně je jí věnovaná. K tomu má pomoct ta druhá nápověda, ale vyloženě přímočarým způsobem. Iris Nazarena ani vůně Raphael z Itálie nejsou (na fragrantice to v recenzích ani popisu u vůně není, byť je foneticky podobný já bych hledala na ALZD
). V tomhle ohledu se správnou cestou vydala slniecko, jen se odklonila od její osoby.
Ja to vzdávam...o Hypatii viem kadečo, ale aký parfém nosila, veru nie...![]()
Fakt? Já myslela, jak to bude lehké. Víš, kdo to je, znáš výchozí i cílovou řeč, stačí si pomoct překladačem a máš to
.
prekldač nepotrebujem, potrebujem nápad...![]()
skúšala som matematiku, astronómiu, filozofiu (tam ešte z rady Philosophy som váhala, ale nič ma také netrklo), kňažku, serafínium, knižnocu...čo ešte?
Ipazia ![]()
tak já už jsem dál nehledala, zato jsem si stáhla film a už na něj koukám
...trochu jiný rébus![]()
Klip k písni John Legend You and I
a 1,12 minuta...
https://www.youtube.com/watch?v=Pi3bc9lS3rg
To nezvládam, mne tento starý noťas nezvláda videá, tobôž v tomto teple, tu nechám sa realizovať nekoho iného
....stejne som po tej Hypatii zrelá na ďalšiu kávu...
....
žeby se to vztahovalo k věčné-mu Shalimaru?
...tak Shalimar je jasný, a pak i Chanel, Kenzo třeba, ale poznáte i ty ostatní flakony.?,
já ne...
Ten úplně vlevo vypadá jako Bijan, ale je to všechno špatně vidět
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje