Ivona.dv Taky krásné, to se dceři povedlo, dobře že jsi to dala sem (předpokládám, že ona si to dala na Instáč
)
Luna Tady jen říkám obdivné "ách", to je úžasné ![]()
Luna Krása! To jsi kreslila přímo Samsaře na míru?
Zatím trapně jenom 10 ml balení, jednou si to snad zopakuji s celým flakónem:
Vôbec to nie je trápne, ba naopak....krásne!
Korsičanka daniela slniecko Díky!![]()
alibi Kdyby smrkal, tak by musel mít nos, ale on má chobot...![]()
![]()
Fleur Ne, přiznávám, že je to asi 15 let stará ilustrace k indickým pohádkám. Uklízím knihovnu, občas na mě něco vypadne. Ale moc děkuji.![]()
Luna Má to tak někdo štěstí, kéž by na mě při úklidu knihovny padaly podobné skvosty - já najdu maximálně chuchvalce prachu, vylisovanou mouchu a pár naškrábaných poznámek, kterým už ani sama nerozumím...
Luna to je fakt, mi nedošlo
... a ty pohádky jsi psala ty? nebo "jen" vytvářela ilustrace k nim?
Fleur Tomu nevěřím ani náhodou, tvoje knihovna musí být jeden velký skvost. !!!
Já raději pomlčím, neboť ta moje momentálně vypadá jako sklad někde na poště. Ovšem je pravda, že na mě dnes vypadlo více starých výkresů, takže už mě pár dalších parfemových kompozic napadlo.
Ale už teď nemám světlo, zkusím některé volné dopoledne.
alibi K těmto pouze ilustrace. Já sbírám pohádky celého světa. A hrozně ráda jsem k nim vymýšlela vlastní ilustrace a svého času jsem i vyráběla loutky, ale to už je všechno dávná minulost.![]()
Luna to je skvělé, pohádky mám moc ráda . loutky jsou pro mě trochu neprobádané území . Ale Rocky od Buchet a loutek mě kdysi uchvátil :) jsi moc šikovná.
Luna Tak to je fakt šité na míru té Samsaře. Opět smekám
!
Luna je to nádhera a krom minulosti doufám i budoucnost!![]()
daniela prý na facebook ![]()
Dnesni mikrorychla skica u kafe. Sla jsem z Vavavoom a musela jsem rychle testovat, to da rozum!

Luna to je hezký, hned bych si pověsila na zeď
tina A to ani nevíš, že ty věty jsem navoněla...
To je art, co?![]()
![]()
A děkuju!
Taky se mi to hodně líbí
Luna to je krásné![]()
Luna
super!
(a odstřik mám zrovna na cestě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.