viktorka_od splavu Co se řehtáš? To je poezie!
Ještě jsem stihla jednu, ale pak už jsem musla na vlak. A už to zde nebudu plevelit rostlinama.
A je taky navoněná, hehe. Mimochodem, opravdu krásná vůně, dělám, že to necítím...![]()

viktorka_od splavu Co se řehtáš? To je poezie!
Ještě jsem stihla jednu, ale pak už jsem musla na vlak. A už to zde nebudu plevelit rostlinama.
A je taky navoněná, hehe. Mimochodem, opravdu krásná vůně, dělám, že to necítím...![]()

Luna Musím asi najít ten tvůj vzorek, co jsem nechala před srazem doma. Obě kresby se mi moc líbí. Rozhodně nic neplevelíš, patří to sem a je to krása.
Luna tak pardon![]()
a pokracuj, vlakno by se mohlo prejmenovat na Fotky a obrazy parfemu:-)
Luna tak pardon![]()
a pokracuj, vlakno by se mohlo prejmenovat na Fotky a obrazy parfemu:-)
ano
Luna karafiátová kresba je křehčí a kosatec houževnatější, i tou kresbou jsi to vystihla přesně![]()
Luna To by Luca Turin čubrněl![]()
Luna krásne, fakt...
Ten oeillet musím už fakt raz skúsiť...
Dnesni mikrorychla skica u kafe. Sla jsem z Vavavoom a musela jsem rychle testovat, to da rozum!
Pěkná skica! Ještě bys tam měla vmáčknout tu růži, ať je to botanicky přesné
.
Oltaricek

alibi Hmmm, moc pěkné ![]()
alibi Krásne zátišie! ![]()
alibi To je nápad![]()
daniela Biely kvet Korsičanka dekuji. pry je to na citron. No to určitě !![]()
alibi na citron
![]()
alibi
bezvadny:-)

Friga Krásná fotka
Co je to za rostlinu? A je vůně "temná"?
daniela dekuju! Rostlina je z Ikea, prodavaji ji jako himalayamix. Co presne to je, nevim. Pro me vune ma urcitou temnost, ale zaroven hladi a tisi.
Friga Krása! Moje vytoužená vůně - snad na ni někdy dojde![]()
Friga pěkná fotka, i složení vypadá moc dobře
Korsičanka alibi dekuju! Vune je nadherna ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.