...tak to je nádherný Ježíšek!![]()
(jediný Tauer, ještě tedy s L´Eau, kterého bych brala...)
Miru Díky - a máš pravdu. Žádný unisex:)
Korsičanka
Kde odpočívá? Vypadá moc zajímavě. Nepojede náhodou v pondělí na výlet, i když je vánoční?
Korsičanka
Kde odpočívá? Vypadá moc zajímavě. Nepojede náhodou v pondělí na výlet, i když je vánoční?
Korsičanka pridavam se k dotazu!![]()
Korsičanka gratuluju, ta je taky krásná![]()
já po dnešním rande s Renusatko objednala třešňové šatičky
tak si je naježím pod stromek :D
viktorka_od splavu Renusatko Nepojede, bohužel:)
alibi Které? Black? Dobrý výběr![]()
Korsičanka black bych brala ten černý flakon, vůně mi bohužel po čase začne vadit.
budou ma hippie chic :) sladké. hmmm
alibi Ty neznám, tak někdy na tobě či Renče ovoním.
Ještě jedna bude pro mě letos vánoční ...

Dalia Krásne foto! Ak je aj vôňa taká krásna...![]()
Biely kvet Ještě jsi ji nikdy nezkoušela? Pokud máš ráda kosatec, tak bys měla. ![]()
Dalia A vieš, že áno? Spomenula som si, že raz vo Viedni....ale ten začiatok bol pre mňa moc mrkvičkový. ![]()
Mňa pod stromčekom bude čakať tento krásavec....už som sa asi chválila aj v inom vlákne. ![]()

Biely kvet Co si vybavuji, tak mrkvičku jsem v Bois d´Iris neměla. Ale už je to nějaký čas, co jsem tu vůni cítila. Takže moudřejší budu o Vánocích.![]()
Ja som si pod stromcek nadelila Penhaligon's Artemisiu, LPRN Black Perfecto a do zasoby dalsi flakon LPRN Couture
a stale mam nejaky cudny pocit ze je to malo ![]()
misha17
... jsem tedy také v pokušení ještě jedné vůně, ale zatím nevím ... ![]()
Mati bude mit pod stromeckem bottegu venetu, snad se ji bude libit, ale mam furt pocit, ze by to mohla bejt jeji krevni skupina. Do 24. to ale budou nervy![]()
Bottega Veneta je krásná vůně!
Měla jsem ji, byla mi chválená. Takový neokázalý luxus, sofistikovanost...
(chtěla bych mít dceru, jako jsi ty...
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.