Dalia dve rozrušené deti driapajúce vianočný papier, ako každý rok. Ale som odhodlaná sa postarať, aby boli vypucované a voňavé!!!
Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?
...mně snad klapne:

Luna Nikde.
Je to slepák. Rozhodla jsem se jednak na základě složení, jednak podle vysokého hodnocení na Parfumu - https://www.parfumo.de/Parfums/Van_Cleef_Arpels/Collection_Extraordinaire__Rose_Rouge ... máš pravdu, vypadá krásně!
...dyby se stal zázrak, tak -

Miru Na zázraky je třeba věřit. A on sem tam nastane
Miru Právě! Zázrak se mohl stát během black friday, kdy ji chvíli měli za 216,- místo za 270,-Euro. Ale stejně - počkáme, kdo se odhodlá koupit 250 ml za 670,-Euro a rozmedvědit ji - to už by se dalo, ne?![]()
...to už jo![]()
Miru To by byly stylové vánoce![]()
Jinak já jsem včera na základě tvých zápisků po dlouhé době zkusila Hypnotic edp a super
, připomíná mi tu krásnou vůni od Keiko Mecheri, co mi doporučovala v Praze wendulka, ale nějak si nemůžu vzpomenout na název...![]()
...můj Hypnotic Poison EdP zakotvil u syna...![]()
Dnes jsem si donesla Une Rose Chyprée, ale budu to muset vydržet do Vánoc, zatím si ji užívám jen ze vzorku.
Pod stromečkem najdu dva voňavé poklady. Už výše zmiňovanou Rose Rouge a jednu krásnou radostnou pudrově květinovou ...

Krásná fotografie!![]()
Miru Děkuji! Nejsem ale její autorkou, je stažená. ![]()

Fotka vypůjčena zde
A jinak budu mít taky jednu vůni pod stromkem. ![]()

I ke mně už dorazil Ježíšek. Ale zatím odpočívá v Brně.![]()
...jojo, mám z něj radost![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje