...já zas mám pro svoji maminku(70+) Eden.
To je její nejoblíbenější![]()
...já zas mám pro svoji maminku(70+) Eden.
To je její nejoblíbenější![]()
Dalia mna mata este Miss Dior Absolutely Blooming, Miss Dior Le Parfum, Iris Nobile edp, Mandorlo di Sicilia a aj Molinard Heliotrope
vybrat si neviem, cize najlepsie by bolo predychat vsetky.
misha17 Těžká volba! ![]()
Já bych tak ráda koupila mamince pod stromek parfém, ale ona má vždycky načatý jen jeden flakon a jede do spotřebování. Teď má na dně CK Reveal od předloňských Vánoc a loňské a její nejmilovanější Jˇadore tak snad konečně přijde na řadu. Nechápu, že to vydrží a kdyby to třeba aspoň rozdělila dejme tomu na léto a zimu...
Miru jsemji to koupila jeste v balicku s telovym mlikem, snad bude mit radost. Dneska jsem to znovu zkousela na sobe ze vzorku a myslim, ze ta se nemuze nelibit. A v Edenu u nas jedu ja, pouzivam ho uz od 20 :D
sice si to prý nezasloužím, ale určitě Cire Trudon II a YSL In Love Again v původním srdíčkovém flakónu
a možná, ale to zatím není úplně na 100%, bych mohla být mile zaskočena Byredo Green kupovaným naslepáka ![]()
Odklikla som este jeden flakon pod stromcek - Miss Dior Absolutely Blooming... ona mi proste dokonale sedi, tak preco si neurobit radost ![]()
prďola Byredo Green je prý kultovní - určitě dobrý slepák![]()
Korsičanka i já ho tak vnímám a jen doufám, že to dopadne... ![]()
prďola Moc pěkné vánoční přání.
Renusatko díky! už dlouho jsem se na Štědrý večer tak netěšila... ![]()
Odklikla som este jeden flakon pod stromcek - Miss Dior Absolutely Blooming... ona mi proste dokonale sedi, tak preco si neurobit radost
Tuto vůni bych časem také ráda nosila. Je moc pěkná! ![]()
prďola kdepak Ježíšek shání In Love Again v původním srdíčkovém flakonu? :-)
na tyto rarity chodí na ebay. konkrétně ILA tam lze vidět i s cenou cca 5tis
ale při troše trpělivosti a často s virtuální schránkou se dá pořídit i za rozumných cca 1.500 kč
jen je dobré hlídat rating prodávajícího...
prďola díky. :-) Myslela jsem si to.
Prajem všetkým vône milujúcim parfumaniačkam a parfumaniakom krásne Vianoce, veľa voňavých darčekov a hlavne - veľa lásky a pozornosti od najbližších!

Biely kvet
... za sebe moc děkuji a přeji totéž!

I já posílám všem voňavé vánoční přání plné lásky![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.