Při prvním nákupu v Divine jsme koupila kdysi cenově výhodnější balení 100 ml (při porcovací akci dokonce 200 ml). Přelévání do Julin však nebylo ono, tak jsem pak pro muže dokoupila 50 ml na L ´Homme sage a pro sebe právě ten 30 ml na Divine. A uvažuji ještě o tom samém na L ´inspiratrice, je opravdu moc elegantní a kvalitní
.
Kabelkové flakóny
To potvrzuji! Já mám ten svůj 30 ml už pět let a pořád je jako nový.
Acqua di Parma
20 ml, kůže, vyměnitelné náplně v balení 3x20 ml, barvy jsou sladěné s typem vůně

Tohle je vyloženě masochistická diskuse. Chtěla bych ke každé vůni vlastní kabelkový flakónek...
Je, máš pravdu
. V případě posledního příspěvku od blackviolet bych chtěla flakónek i k vůni, kterou vůbec nevlastním
.
Floris
Součástí letošní vánoční kolekce je i travel balení 4 x 14 ml ve verzi pro ženy i pro muže.
Kabelkový flakón extraitu Quelques Fleurs, pridávaný ako daček tento rok k ku kúpe Eau de Parfum

Creed
Kabelková balení 10 ml.

Kolekce jaro 2015

Memo Paris

Ty zlaté a stříbrné kabelkáče od Creedu bych brala
. Jen kdyby do nich ještě taky dokázali vyrobit nějakou pořádnou vůni i pro mě![]()
.
A toto sem podľa mňa tiež patrí...strašne ľutujem, že mi to rozmerovo nesedí na mobil:

Tom Ford...

U Profumum Roma tvoří součást balení malý plnitelný kabelkový roll-on zhruba o objemu 5 ml a nějakou dobu už jsou v nabídce, i když ne úplně ke všem vůním, k dispozici cestovní balení o objemu 18 ml.
Ve srovnání s klasickými flakony sice nevychází až zase tak cenově dobře, ale velmi potěšující zprávou je, že na rozdíl od cestovních balení Frederic Malle nebo Jul et Mad jsou plnitelná
, na což jsem náhodou přišla až teprve včera, když mě konečně napadlo to zkusit. Nechápu, proč jsem si tak dlouho podle vzhledu myslela pravý opak![]()
.

tie Profumum Roma 5mlsa asi nedajú kúpiť zvlášť?
O tých 18ml viem, a nejaké plánujem, až zredukujem.
No, pre fanynky Lolity Lempickej:
![]()
Přání vyslyšeno. Letos opět dvojice 5 ml flakónků:

Moc krásné, hned bych věděla, čím je naplnit
.
Přesně tak, tyhle roll-onky se opravdu bohužel samostatně koupit nedají.
domenica: Krása
. Hlavně ten vlevo přichází jak na zavolanou.
Hm, tak toto by ma ako darček určite neurazilo :-) :

Máte s těmito flakónky někdo zkušenost?
Zahlédla jsem je v posledním katalogu Douglas, jsou rozhodně zajímavé. Ale pokud z tvého odkazu chápu, tak je to založeno na stejném principu, jako travalo od Sephory. Já ho kdysi koupila v akci 1+1 a nechala naplnit vůněmi od Chanelu, ale z nějakého záhadného důvodu časem vůně vysublimovaly. Také jsem měla pocit, že tečou, každopádně u toho silikonového těsnění byly vlhké. Spokojená jsem nebyla a do flakónů tohoto typu bych už neinvestovala.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje