no to je dobre:-)![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
V tom případě nevím, co mám doma za vzorek![]()
ja mela loni takovy ten vzorek s rozprasovacem, nejdriv mi to neprislo ale postupne jsem si ji nejak oblibila az jsem ho spotrebovala a zachtelo se mi jeste:-))
za me je to celkem univerzalni denni, kvetinovo-mydlova vune:-) a ma peknou hloubku
Tak víceméně mám u ní poznačené to samé a jeden čas jsem ji dost nosila.
muz dokonce povida: to je serik! normalne se omezuje jen na: jo dobry, nebo brr co to je:-))
Šeřík, jo?
Ach, ti chlapi.
Můžeš hned tomu svému udělat šeříkovou ukázku, jako to dělám já, když se sekne? ![]()
Nebo jsi ráda, že alespoň kladně zareagoval?
Ani špatné svědomí z utrácení nezdolalo mou touhu se něčím potěšit na duši a odklikla jsem si vánoční dárek ...
.. snad mě s ním čeká mnoho pěkných okamžiků.

Dali, to je hádanka?
Ale dobře děláš![]()
![]()
Mon Guerlain
... 100 + 15 ml
Právě ti pátrám v tužebníku, ale bez víčka bych ho nepoznala:) Je fakt, že tvoje ostatní tužby neobsahují moc levandule
a mají jiný tvar flakonu:)
To je krása. ![]()
Krásná fotka
.
Myslím, že jsi udělala dobře. Mon Guerlain bude na tuhle roční dobu ideální.
Právě ti pátrám v tužebníku, ale bez víčka bych ho nepoznala:) Je fakt, že tvoje ostatní tužby neobsahují moc levandule
a mají jiný tvar flakonu:)
domenica wendulka Moc se na něj těším.
Věděla jsem, že odstřik mi stačit nebude. Líbí se mi, jak v sobě snoubí bylinné a gurmánské tóny. Je noblesní k nošení do společnosti, je sebevědomý k nošení do práce a zároveň je pohodový a relaxační, navozující příjemné rozpoložení, což nyní preferuji ze všeho nejvíc.
Je zajímavé, jak nás k některým vůním osud po čase zase navede - asi to budou pro nás "ty pravé"![]()
Krásná fotografie...
Dalia blahoželám
Ja som si správne tipla - Guerlainovský znak na rozprašovači + flakón + farba parfumu a tá levanduľa k tomu - to boli jasné indície ![]()
viktorka_od splavu tiež blahoželám, krásna vôňa. Ja som ju v záchvate túžby po inom parfume predala, ale mala som ju rada.
Ani špatné svědomí z utrácení nezdolalo mou touhu se něčím potěšit na duši a odklikla jsem si vánoční dárek ...
.. snad mě s ním čeká mnoho pěkných okamžiků.

Gratulujem Dali, Mon Guerlain mám tiež, ale ty si foto tak záhadne nafotila, že som flakón neidentifikovala. Až sa na seba hnevám....To som ale parfumaniačka![]()
Foka je nádherná. Sedne k vůni a je zajímavá.
Výčitky mít nemusíš. 100% si ji zasloužíš. Když už ses dala do nákupů a čtení o vůních, tak bude zas lépe.
Moc hezká fotografie, podle levandule jsem si hned tipla Mon Guerlain. Pokud si vzpomínám, měla jsi v oblibě i L´Instant Magic, vezou se trošku na stejné vlně (nejenom barvou). Na mně se v Mon Guerlain právě trošku perou ty bylinné tóny, takže zůstanu věrná mandlovému L´Instant Magic - působí na mě jako "útěšná" vůně a myslím, že Mon Guerlain má podobný potenciál. Tak žádné výčitky za utrácení; hlavní je, že Ti vůně přinese radost!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje