Korsičanka Gratuluji ke krásné zásilce, pokud i parfémy jsou takové jako balení, je to nádhera!![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Poéma Díky, jsou![]()
Korsičanka Gratulujem k voňavému nákupu. ![]()
Biely kvet Díky! Těším se za měsíc na shledání![]()
Nevím, proč vás tak zajímá stojánek na vůni
- měří 8,5 cm na šířku a 6,5 cm na výšku
Hloubka je necelé 3 cm a shora se flakonek zasune
Zajímalo mě to právě proto, že je takový atypický; chtěla jsem vědět, zda už přímo při jeho koncepci se uvažovalo o dalším využití (např. možnost flakón v něm různě posouvat, vystavovat atd.).
Fleur Hmmm, to se mohu paní parfumérky optat, zda uvažuje ekologicky![]()
Rozměry krabičky u parfémku jsou určitě menší než u EDP, ale ty prý nesmí/nemůže paní parfumérka (netuším, proč) ze Seychel posílat
EDP obsahuje 30 ml, extrait 11ml.
Budem hádať - preprava je možná len letecky a väčšie balenie sa považuje za nebezpečný náklad
?
slniecko Může být![]()
Vzhledem k tomu, že se moje smečka dočasně ztrojnásobila a mám plné ruce s jejich umravňováním, si včerejší nový úlovek vychutnávám až dnes... ![]()
Pear & Olive
a vzorky BAQUE, JEKE, ORE a NORNE
... a flakón KISTE na mě ještě čeká na poště!
![]()

prďola Tak to je pěkný nákup! Ale ty vzorky možná budou generovat další
...
Fleur Přesně!
Ne možná... ![]()
Říkám si, že se tyto navzorkované vůně u něj objeví v podzimní nabídce, tak začnu škudlit do prasátka!
takže pear and olive je zase k dispozícii!
slniecko jj, ale bohužel se ještě nedostala do lulua, zatím je jen v US - u Joshe a v Luckyscent.com
je otázka, jestli se do lulua vůbec dostane ![]()
prďola Taky koukám, že je možné ji zase pořídit. Je to teda velice krásná vůně, takže výborný nákup![]()
Renusatko moc díky! ![]()
prďola To budeme doufat,že si ji Poláci vyprosí
, jinak je to cena na úrovni Roja Parfums![]()
prďola gratuluji k nákupu ![]()
Korsičanka neumím posoudit, jak moc to poláci mohou ovlivnit... já jsem je zlehka bombardovala neustálými dotazy na Slumbh. vůně, protože do nákupu ze států se mi moc nechtělo.
V Luckyscent.com se jeho tři vůně naskladnily teprve včera, zatím ani v US eshopech jinde nejsou - jsem to furt sledovala jako ostříž, abych si ten nákup dostatečně vyargumentovala ![]()
alibi díky! ![]()
prďola Však já vím.
Loni tam byla cena kolem 140 Euro
Jak u které, tedy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje