prďola No 5 ml by mi asi pro začátek stačilo
. Jenže já mám s těmi kabelkáčky většinou blbou zkušenost s odpařováním, jak nestíhám tak rychle spotřebovávat. Jaký typ máš, prosím?
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
wendulka Na balíčku stálo česky fixem:Bez cla
Takže buď stačí cena 40 Euro, nebo označení, že je to dárek
Vsadila bych na možnost 2.
prďola Napsala jsem SZ.
Korsičanka Hmmm![]()
...
wendulka mám víc druhů, až budu doma, tak vyfotím
prďola To budeš hodná. Díky.
Korsičanka bohužel tě můžu ujistit, že označení "dárek" má nulový dopad pro celního šimla ![]()
spíš jim těch 40 EUR nestálo za námahu... protože museli přece proclívat ty moje dva Slumberh.
![]()
Cervanek mám stejnou zkušenost se zasíláním vzorků
ale podle informací "od celníků" (cca před pěti roky u nich pracoval bývalý kolega) daleko větší roli hraje malá zásilka (tj. obálka a ne balíček) než označení sample nebo gift.
dárek (a on to byl opravdu dárek!), který byl zabalený v krabičce a měl deklarovanou cenu 0 USD, mi proclili "za cenu obvyklou" ![]()
Cervanek takže by asi stačilo instruovat odesílatele, že má posílat v obálce a ne v krabičce ![]()
Cervanek
no, ty 3 kg by bylo asi opravdu trochu moc! ![]()
ty brďo, to si ani neumím představit!
slniecko jj, ale bohužel se ještě nedostala do lulua, zatím je jen v US - u Joshe a v Luckyscent.com
Tak hlavne, že neskončila v prepadlisku dejín.
ale kdyby ti stačilo 5ml do kabelkáče, tak chci z Pear & Olive i z Kiste nabídnout 1-2 odstřiky...
prosííím ![]()
slniecko to jsem taky ráda, že neskončila ![]()
píšu SZ
...
Ono už chce asi přemýšlet dopředu, jaké flakóny a jaké druhotné obaly - tedy krabičky/kazety, atd. si nechat vyrobit, když chci prodávat nejen na svém malém písečku, ale do celého světa. Aby to "mého potenciálního zákazníka co nejméně bolelo"
ale mám pocit, že tohle právě nikdo nedělá, protože co flakon, to "těžítko" ![]()
Cervanek Co jsem četla rozhovory s Joshem, tak v nich zmiňoval, že hlavně ze začátku na všech svých parfémech spíš prodělával a nejvíc tratil na Norne, protože tu tvořil takřka z absolutů.
On vůbec neřeší nějakou reklamu, PR nebo distribuci... a i když je o jeho vůně velký zájem, tak na nich spíš vydělávají různí přeprodávači, bohužel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje