Cervanek přesně! Norne u mě vede! ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Cervanek jasné, ale kým sa vyrába, tak sa vždy dá niečo vymyslieť...keď už ale nie, tak je to v pytli.
Norne je ![]()
Cervanek No, toho by ste mohli skúsiť ukecať počas zrazu, aj keď....ono všetky tieto mimoeurópske značky sú náročné na administratívu, takže pokiaľ samotný S. nemá tu nejakú základňu, kde si toto rieši, tak sa nedivím, že ho málokto chce predávať, tobôž, ked sa nedá celkom spoľahnúť na sortiment a robí v malých batchoch (každý batch musí prejsť administratívnym procesom znova).
Skôr som to myslela tak, že ak to vôbec vyrábajú, človek si nájde cestu, trebárs práve z toho luckyscent napríklad.
slniecko já jsem tedy nabyla dojmu, že není problém v eshopech, že by jeho vůně nechtěli prodávat (ostatně s lulua jsem na toto téma vyměnila pár emailů), ale "problém" je v Joshovi, protože jeho zřejmě ta prodejní část zajímá ze všeho nejmíň. (čemuž tedy hodně rozumím
)
Dnes mi díky wendulka přicestovala Fifi Chachnil. Po dlouhé době, kdy jsem jí různě odebírala a vracela do tužebníku. Vzorek Sel Marin našel okamžitě svoje uplatnění a po dlouhé době se nám některá pánská vůně líbila.
Renusatko Gratulace! Mně zatím stačí odstřik:)
Renusatko to bylo rychlé doručení, gratuluji
Korsičanka Já už měla odstřik 3x, tak jsem naznala, že je čas na vlastní flakón.![]()
Renusatko Po třech odstřicích je to už skoro přechozená známost
.
Dnes mi díky wendulka přicestovala Fifi Chachnil. Po dlouhé době, kdy jsem jí různě odebírala a vracela do tužebníku. Vzorek Sel Marin našel okamžitě svoje uplatnění a po dlouhé době se nám některá pánská vůně líbila.
Gratuluji, Reni! Jsem ráda, že jsem se po letech k Fifi také dopracovala.
Švagr chtěl koupit 200 ml balení Boss No. 6. Který čert mi ale nakukal, že si k tomu mám přihodit Montale Black Aoud a Apres l´Ondée, to by mě moc zajímalo![]()
Zvláště když Montalky budu mít tak na 3 životy a ještě zbyde...
jerry Ale zase ta křehká Apres l´Ondée ti to vyváží, tu spotřebuješ lehce
.
jerry zas ale, vybrala si si dobre, no.
Pod vlivem africkeho slunce (a zdejsi bezcelni zony) jsem si koupila Sun od Jil Sander. Nexhapu, jak jsem bez tohohle klenotu mohla zit. Doufam teda, ze vude tak skvelej i po navratu do Ceska :)
tento týden mám nějak akvizičně nabobtnalý - nejdřív výše zmíněné Montale Black Aoud a Apres l´Ondée a dneska dorazila Tomo her - díky Miru a její recenzi
.
razorblade Já ji mám ráda i bez afrického slunce, ale jen v létě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje