Dalia Ano, ta byla hezká.
andry Miru Ta první čajově kořeněná Omnia byla fakt nejlepší!
Dalia Omnia Green Jade, ta byla moc pěkná - bohužel už jsem ji stihla jen vyzkoušet, ne koupit
stejně jako Crystalline mi obě připadaly spíš suše čisté, v základu jemně dřevité (světlé dřevo), ne úplně svěží.
Dalia Myslím, že ano - hlavně to dřevo v ní bylo balzové, což znám důvěrně díky tomu, že muž je modelář, a opravdu tam bylo cítit.
Kromě hnědé bezpřívlastkové Omnie jsem měla ráda ještě tyrkysovou Paraibu (kakao, maracuja a vetiver), pak už jsem řadu přestala sledovat.
Jitka77 Zatím znám vlastně jen tu fialovou Amethyste, kterou jsem měla.
Uražte mi ruce a zakažte internety: LPRN Ma robe velours. Ještě k tomu naslepo, zas jsem měla nějaký zatmění ![]()
marieu No ale já s Tebou sympatizuji. Taky jsem podlehla a mám vůni na cestě, i když jsem si původně říkala, že s ní počkám na jaro. No co už ... ![]()
Dalia asi to tak má být, tu radost si prostě udělat..
marieu Radostná tahle vůně určitě je... Tvůrci tady dokázali velkou věc, najít požitek v rutině a vytvořit x-tou variaci se skutečným potěšením a "jitřním zrakem". Na jaro bude hezká - na to těšení se, než to vypukne, mrazivé a blátivé čekání, než se svět probudí a do života přibude trochu barev.
Jitka77 ale tak teprve teď jsem se po tvých slovech začla pořádně těšit ![]()
LPRN Ma robe velours.
Dobře jsi koupila![]()
A myslím, že ji užiješ už teď - pro mě je to takový energetický zdroj zrovna do tohoto období, kdy je brzy tma a ještě k tomu zima.
jerry jsem na ni zvědavá, je to teda pravověrný slepák- nemám šajn, co mě čeká
. Poslední dva týdny jsem nosila výhradně poslední úlovek (No5 Red edition), jsem nadšená, ale už mám zas chuť na něco nového.
Na cestě mám Omnii Amethyste a Lacoste pour Femme. Nad oběma jsem hodně dlouho přemýšlela.
Dalia A neměla jsi je už někdy? Ta fialová Omnia byla příjemně šeříková, Lacoste zase kdysi jednička v prodejích - pepřová svěžest po sprše. Ani jednu jsem nenosila, ale na druhých mi byly příjemné. Co bych za jejich masovější výskyt dala v dnešní době karamelově ulepené...
Fleur Měla jsem je před lety. V počátku mého působení na Arome. Dlouho jsem na ně vzpomínala a dnes jsem si nutně potřebovala udělat radost. Volala mi onkoložka s nedobrou zprávou. ![]()
Dalia Jejda ![]()
Tyhle návraty ke starým láskám jsou někdy fajn ![]()
Nemám ráda pačuli ve vůních (většinou na ně vyleze vlhká omítka, přemokřelá hlína, mokrý sklep, příp. i s bramborami). Jediná pačuliovka, kterou jsem snesla, byl kakaový Angel (ale stejně šel časem o poličku dál).
A teď mi na poličce přistane Lord of Misrule![]()
A u Lush má v hledáčku ještě další 2 pačuliovky (to by mě zajímalo, co do toho dávají
).
Dnes si v Brně vyzvednu Eclat d'Arpége. A i když to asi pro parfémové znalce není nic zajímavého, tak já se na něj moc těším. ![]()
Dalia A o tom to je.![]()
Dalia nečudujem sa ti Dali, mňa napríklad milo prekvapila vôna Lancôme Idôle Intense, chladné počasie je pristane a čo ma teší, je aj chválená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.