Miru nenapada te nejaka jemna kozena vune, ale bez takove te " horkosti ", ktera byva v panskych vunich?
Kozena, hebka.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
...no, třeba zrovna ten Mon Seul Désir.
Pak - sice to není kožené, ale mohlo by se Ti to líbit - Épices Exquises Guerlain
Cuir Velours Naomi Goodsir
Cuir Kora L´Orchestre Parfum
Sideshow Gri Gri(ale to je něco za způsob Burberry Her EdP, resp. Baccarat Rouge vzdáleně)
Notturno Meo Fusciuni
Cuir de Russie Anna Zworykina
Santal Pao Rosa Guerlain
(strašně mi tady chybí funkce jako je na arome - zadat do vyhledavače slovo v diskuzi + uživatele a vyjedou mi příslušné odkazy, příspěvky. To bych Ti dala tipů mnohem víc. Nepamatuji se totiž, co všechno jsem kdy zkoušela...)
Miru moc dekuji.
Burberry Her nemuzu, pripomina mi nemocnicni pradelnu kdysi na brigade.
Antje cokoli s brousenou kuzi, nejlip zapudrovanou nejakyma fialkama nebo kosatcem.
Napriklad guerlainovska Cuir Beluga.
...jak jsi napsala Cuir Beluga(samozřejmě super tip!), tak mi naskočila vůně velmi podobná(sice bez kůže ve složení, ale...
...Van-Ile Jacques Zolty
https://www.parfumanie.cz/database/detail/van-ile-jacques-zolty
andry diky, ale myslela jsem neco co lze snadno koupit.
...proč škrtnout.? Jsou dostupné - i ve vzorcích - na myskino, Vavavoom...
(jen ta Anna Z. je teda náročná - na sehnání i cenu)
Miru asi tak jako Beluga
Neres, to je zbytecna debata ![]()
...nic neřeším. Ale spíš nechápu. Z mnou navrhovaných tipů jsou dostupné na českých eshopech, dvě vůně by šly tady v inzerci(Guerlain) - což mi přijde jako dobře sehnatelné. Pokud se tedy nebavíme o ceně, která by měla být/jo požadována nižší...
Ale co už
Miru Ja už hodnú chvíľu premýšľam nad parfémom, ktorý je od Guerlaina, myslím, že má tiež v zložení jemnú kožu, ale za svet si nemôžem spomenúť na názov. Hrdlo flakón je previazané koženou šnúrkou, nevieš náhodou?
Iris Torréfie.?
Miru ja vim , ze ty jsi me pochopila a dekuji.
ten Epices od Guerlain jsem nekde citila, je to krasna vune.
Biely kvet dekuji
Antje s dovolením se přimísím a poukážu na White Suede od Forda. Květiny, pudr a hebounký semiš, ryze dámská záležitost.
Antje a co treba Bottega Veneta? Kozena i hedvabna zaroven, zrovna se v ni dnes chumlam ![]()
...jo, máš pravdu!., také dobré
...jo, White Suede![]()
Miru viď?!
marieu Na White Suede jsem narazila ve svých niche počátcích a vůbec se mi nelíbila
Asi bych nyní měla naprosto jiný názor:)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje