No prave, co vim, tak casta salmonela je prave z domacich vajicek.
Jeste me zajima, takze kupovana kurata nezavrhujete? Napr.Vodnanske kure (Babise pomijim)?
No prave, co vim, tak casta salmonela je prave z domacich vajicek.
Jeste me zajima, takze kupovana kurata nezavrhujete? Napr.Vodnanske kure (Babise pomijim)?
Kurnik za bananovnikem je super, diky za fotku. ![]()
A to ja s Vami souhlasim, vzpominam, jak jeste na MP Grossularia psala, ze treba z domacich vajicek by nedelala zloutkovy krem do cukrovi apod., ale ze je preferuje zase v jinych receptech, kde jsou dostatecne tepelne zpracovana, ja se na to divam stejne.
ČZU má krásný areál, tam jsem párkrát byla a moc se mi tam líbilo. Jestli si to teda nepletu, tak kousek odtud se dá vystoupit z MHD a přejet lodičkou na druhý břeh.
No jasný, my opovrhujeme brojlerama, máme dostatek, nemáme hlad. Jenže co je geniálnějšího pro ty chudáky tam někde, než tvor, který má za měsíc maso a může se jíst. To je jako s tím slavným lepkem, s kukuřící a spol. Ale zas na druhou stranu já taky hned nemusím vyskakovat a chrlit čísla, taky by mi mohla prasknout žilka a budu tahat nohu. Někdy je to prostě silnější než já ![]()
Jojo, to je tam, peknej areal, o lodicce nic netusim, chodi tam jenom kravicky a volickove, co nechapou poctivou veterinu a veri na chemtrails a hnusny maso z velkochovu, mozna tam vlastne dojizdeji tou lodickou z Bohnic...hmmm![]()
Tak na ukončenou kvalitářského okénka bych ráda věděla, ať držim téma, cviči Heidi Klum doma??
Heidi cvici nejen doma, Heidi cvici prakticky vzdy a vsude, protoze zna spoustu jednoduchych cviku, treba na zpevneni hyzdi, ktere cvici napr. kdyz ceka nekde ve fronte (rikam si, na co asi tak Heidi stava fronty...
). Tedy takhle to psala kdysi v Elle... ![]()
Tak krom těch Babiš kuřátek nijak nezavrhuju, ony za nic nemůžou :) Ale vždycky budou chutnější nějaká ta kuřata z domácího chovu, která žijou déle.
Jo! tak přesně tam to je. V Bohnicích je to hezký, je tam úžasný klid.
Ve frontě taky zpevňuji![]()
Mám skřípnutej nerv v rameni a nemůžu cvičit. Mam z toho depku, trvá.to pár dní a mám abstak. A navíc mám zítra narozky a čeká mě čokoládový dort a šampaňské. A kousek si prostě dát musim, pac mi pomáhal syn. Bere to, ze to peklo on.
Tak snad to budu moct brzo vycvičit.![]()
Dort od syna,no to je přímo povinnost
Aj aj, tak to je mi vas lito, moc dobre vim jaky to je. Natahla jsem si podelny sval u patere, boli me na prave strane, protoze leve rameno a prava kycel jsou ztyhly a diagonalne me to tahne. Byla jsem v pa na masazi, to bylo super, paradne mi to vysvetlili. Tak aspon vim, ze i s tim muzu cvicit. Ale prudi me to, protoze to citim.
To jo, budou mu 4 a strašně nadšeně mixoval vajíčka s javovým sirupem...Ty jiskry v očích.
Akorat ho dost naštvalo,.že je to až na zítra. Myslel si,.ze se to.zamíchá a hned sní.
Tak já jsem uvažovala aspoň nad nejakyma cvikama na nohy, prostě nezapojim horní část těla...Nejhorší mam za sebou, byla to bolest, jakou léta nepamatuju...Tak ať jste taky brzy fit!![]()
tak jsem si dala trochu do tela v bazenu, pak jsem vlezla na chvili do pary. potud v poradku, akorat jsem jedla naposled v pul treti (plavat zacla v pul sedmy), uz v te pare se mi zacla motat hlava, pak jsem sebou malem svihla v satne.
normalne na to netrpim, ale doted mam nizky tlak a uz si nechci davat navecer kafe.
To se mi taky několikrát stalo, přesně jak píšete a náhodou vždycky po plavání. Prostě jste vyčerpala zasoby, abych nekecala...nejspíš cukru? No a mně teda vždy pomohlo jídlo, kousek jabka, proteinovka...Ale zas já jsem tu už psala,.že jsem ten typ, co nejí 3 hodiny a omdli z vlciho hladu.![]()
To je na nic. Ja mela pred casem zablokovana zebra, z toho blokaci krku, davala jsem to do poradku skoro 2 mesice. Pred 3 tydny jsem chytila od deti bacila, od te doby nebeham a necvicim. Vcera jsem dobrala atb, tak tomu chci dat jeste tyden na doleceni. Ze je telo povolene mi nevadi, ale vsechno me boli. Zada, kycle, krcni pater... cokoladovy dort bude urcite vyborny, uzijte si ho.
Tak jsem zjistila, ze ty dvě sukně, co nenosím, protože mě škrti, jsou velikost 34. Kvůli nim jsem začala cvičit. Hehe. CO probůh dělá tohle číslo u mě ve skříni??? Neříkám halenka, to ještě s trochou štěstí...ale SUKNĚ??? Potřebuju ujistit,.že bude nejlépe je vyhodit, abych si nepusobila deprese, protože jak se jako mám s mým rozestupem kycli do toho vejít??
Upozorňuji, že mi nesedely NIKDY. Jen nechápu, proč je mám. Kdo je tam dal?
tak ja te ujistuji, ze cislo 34 je pro panenky. do toho jsem se nevesla ani kdyz jsem na 165cm vazila 50kg a vypadala jako z koncentraku.
Přesně tak, u mne by na toto číslo museli ořezat kyčle.
Jasný, letí to z domu.![]()
A když už jsme ve cvicicim vlakne,.tak teď jsem.se teda dala na to pilates a asi je to pro mě lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.