To mam stejně. Jsem pořád hruška, ale už ne tak výrazná. V pase mám stejně jako v 19, ale do sukní z te doby se nevejdu... a v jídle se držím kvůli všem ženám v rodině.. doufám, že se udržím.
Cvičení doma
Nechci se přít, ale konfekční velikost vidím jako silně relevantní a běda ti mi napsat, že jsi četla, že Halina si kupuje trička velikosti S, to jsem taky četla!
Ježíš,.to jsem taky kdysi četla. A taky že má v pase 69 cm. Možná jí pošlu ty svý dvě sukně.
Lidi se kolikrát vidí objektivně no ![]()
Já jsem právě s Jillian vypadala taky strašně mohutná, přesně...ruce a nohy jak jamajskej sprinter. Já cvičim podle Cassey Ho, je lehce praštěna, až občas musím vypnout zvuk. Ale fakt funguje, mám břicho plochy jak nikdy. A k tomu denně hodina až dvě rychlochuze a fakt je to lepší, už jsem aspoň na svým, s tou Jill jsem nemohla skoro natáhnout nohavice.![]()
Môžem sa sem pripojiť aj s jógou? Chcela by som ju praktikovať doma. Som začiatočník a chcela by som vedieť, či má zmysel začať cvičiť sama doma, alebo je predsa len lepšie ten základ zvládnuť na hodinách a až keď to budem ovládať potom cvičiť doma . Problém je v tom, že u nás som nenarazila na žiadnu poriadnu školu jógy. Bola som na jednej hodine v jednej a katastrofa. Predstavovala som si to, že sa to bude odohrávať v peknej príjemnej miestnosti, pár ľudí, kľud a pokoj. Namiesto toho som sa ocitla v minimikro telocvični, sme si pri precvičovaní pomaly kopali do hlavy, bolo tam zima, prievan, odvedľa hučala družina alebo čo(bolo to v škole) katastrofa. A učiteľ vyzeral ako ten typ od HareKrišna. Potom som si pozerala ešte inú školu tam to mali rovno v pivnici alebo kde. No jednoducho otázka je, že či niekto cvičí jógu doma. Prípadne tipy na videá pre začiatočníkov. :)
tipy na videa vám bohužel nedám, ale myslím, že je lepší rozhodně začít s někým, kdo tomu rozumí. Ono je tam strašně poloh, který jdou dělat úplně blbě. Já chodila na skvělý lekce s instruktorkou, která byla zároveň i fyzioterapeutka, během lekce procházela mezi lidma a narovnávala a upravovala polohy.
Lamicka No ja to mám s Jillian podobne. Zadok a stehná fajn, ruky des. A mám pocit, že čím dlhšie s ňou cvičím, tým viac sa mi stráca pás.
Vďaka za tip na Cassey Ho. Pozriem si dnes večer.
Ja som tri týždne necvičila, lebo som mala problémy s chrbtom a predvčerom som zase začala s prvou Jillian = mám neskutočnú svalovicu. Nechápem, ako som za tie tri týždne mohla až tak zmľandravieť!
pokial budes posilovat priecne brusne svaly, pas sa zakonite bude stracat (a posilovat len priamy brusny sval je cesta do pekla).
ajaj. a jak je to teda správně?
Ja som si to aj myslela, pretože vždy keď som cvičila Jillian, tak sa to stalo. Asi sa vrátim k tomu, čo som praktikovala minulý rok: beh a pilates.
No asi takhle...Jillian vypadá fantasticky ve sportovním oblečení. Ale mrkněte, jak vypadá v šatech. Myslím, že na fyzicku a posílení svalů je skvělá a já jsem ráda, že jsem s ní začala cvičit. Ale pokud chcete tvarovat žensky ladne křivky, je čas na změnu.![]()

tak podla toho, co chces dosiahnut. pokial je ciel zdravie, tak posilovat vsetky svaly trupu, i chrbtove.
to jasne. a kdybych jeste k tomu chtela cilit na uzsi pas?
konkretne tento obrazok dokazuje akurat to, ze sa ta osoba nevie vubec obliect.
Protože nosí jen teplakovku. Ale mně se její postava moc líbí,.to jako.vážně, jen když si stěžujete na ty ruce, tak jen že to její cvičení dělá celkem bicaky. Toť vše.![]()
to zavisi, konkretne u mna je treba se zbavit tej pneumatiky a tie svaly nonstop posilovat, pretoze tie deti mi dali zabrat. z profilu to bude urcite lepsie, spredu minimalne rovnake. Luna asi problem tuku okolo pasa neriesi, preto sa jej pas opticky rozsiruje.
ja si na ruky nestazujem, mala som sparatka a teraz mam ramena. ale to je skor z plavania. bicepsy ako take sa mi zas tolko nezvacsili. ale ked sa J. oblecie vhodne, ma fakt smrnc. neda sa to posudzovat z jednej blbej fotky extremne nevydarenych siat.

To tady je skoro k nepoznání.![]()
Ja jsem myslela, že jako máte fakt obří ruce, když je to tak, tak to je vlastně fajn. :) To já jsem paratka neměla a nemám ani teď, jen aspoň mají tvar.
Ono je to vidieť aj keď má oblečené tie tepláky ![]()
Musím sa poohliadnuť po niečom novom. Mne vyhovuje cvičiť doma, pretože prichádzam dosť neskoro z práce a už sa mi nechce ísť do fitka alebo na nejaké cvičenie.
Já bych ten tvůj dotaz rozdělila na dvě části. Jógové pozice by ses měla správně naučit pod vedením instruktora. Hlídá provedení i správné dýchání. Pak můžeš cvičit sama doma. Já cvičím jógu dlouho, dnes víc sama doma, protože moje lektorka je takový nomád, věčně je někde po světě... Ale když je v Čechách, ráda si na ní zajdu, protože cvičení ve skupině má svoje kouzlo...
A ta druhá věc, nevyhovující místnost na cvičení. Jako bych slyšela před lety sebe...
. Vadil mi hluk, zima, málo místa... Jenže k józe patří takové to vypnutí mysli a soustředění se sama na sebe. Když budeš cvičit déle, nebudeš vnímat tyhle věci negativně. Na jógu chodím oblečená do tři vrstev a oblékám a svlékám... Na většinu ásán ti stači velikost tvojí podložky a na tu ti nikdo neleze
. Minulý týden nás bylo ve studiu pro devět lidí sedmnáct a v pohodě... Dala bych ještě Kršnovi šanci
.
Jinak se pokusím vzpomenout si na jméno cvičitele, kterého videa se mi líbila. Je to americký indián, cvičí někde na poušti v Údolí smrti... Není to těžké a hlavně celou dobu říká nádech, výdech... Pak ti napíšu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje