Ja jsem vcera byla u chiropraktika, pekne me chlapec pocvakal, ale asi to bude lepsi s tema zadama co jsem si natahla, jdu zase v pondeli, uz se tesim. Momentalne pracuju na drepech a to me zaroven strasne bavi a hrozne nebavi, grrrrr.
Cvičení doma
Souhlas. Jillian odskáču kdykoli, člověk si zvykne. Ale Cassey kolikrát proklinam. Je to zabiracka. Jen prostě nevyjde vždycky ten plán, co si vymyslim...
Jinak by mě zajímalo, jestli když už fakt nechci víc svalové hmoty, tak přestat posilovat a jen kardio? A jasně teda zase chvíle bez sacharidů...? Všude čtu velmi nepovzbudive články, že když chcete jít pod svou optimální hmotnost, musíte dělat úplný harakiri.![]()
Určitě vás procvakal správně a teď do toho zase vlitnete. Ja mám nějakou krizi. Začínám tak nějak s konečnou fází smíření se se sebou a cvičením jen pro zlepšení nálady a ne pro hubnutí, které je asi fakt u mě nemožné.
Jedině nějakou drastickou formou a na to v mým věku se.epes. A drepy ja teda nemám ráda, to už radši kliky.![]()
To je super! Ono zalezi jaka joga, to zni, jako ze ta vase byla mozna Flow. Ta je prave trochu rychlejsi. Casem budete vedet co je co a nemusite se na ni divat. Jestli maji nejakou hodinu ve vyssi teplote, tak zkuste (byvaji lehce zvysene nebo pak bikram, to uz je kolem 40) me to byhovuje nejvic, je to zabiracka, ale clovek je jak znovuzrozenej.
JO!!! Presne tak se to jmenuje v programu, "flow yoga", to me melo varovat
Ale ono to myslim pujde! Moc me to bavilo, coz je dobe znameni...
Jinak na tu bikram yogu prisaha kamoska v Kalifornii, porad o ni mluvi, jak je diky ni ve skvele forme, a jak ze ji dokonce zlepsily i nejake zdravotni obtize. Ja bych ji moc rada zkusila, ale u nas ve fitku se bohuzel necvici, to bych musela nekam jinam a platit extra, a ja jak mam to clenstvi ve fitku, tak se snazim vyuzit to co nejvic, takze proste delam co nabizeji (je fakt, ze vyber je ohromnej, nemuzu si stezovat)
A teda vyssi teplotu jsem si vytvorila sama, pac jsem uz po peti minutach byla zpocena jako mys ![]()
Já bych úplně posilovat nepřestala, chce to svaly udržovat. Na podzim jsem jen běhala, ochably mi svaly zadech, břicho se mi taky trochu povolilo. Hůř se mi i běhalo, neměla jsem takovou sílu. Proč chcete pod optimální hmotnost? Já s tím mám teda špatnou zkušenost. Bylo to -6kg oproti dnešku a bylo mi v tom špatně, byla jsem podrážděná, nezdravě hubená v obličeji. Jakmile jsem se přestala držet, tak šla váha zpět na tu optimální. To jsem nijak neujížděla, jen jedla o trochu víc.
Jsem ráda, že se potvrdilo, že se joga dá cvičit i s křivým loktem :-). Zlepšování přijde rychle, budeš mít radost, co tvoje tělo zvládne.
Dekuju. Budu informovat ![]()
Huhuhuu, uběhla jsem 10 km v kuse, bez zastavení! Teda jednou se mi rozvázala tkanička a asi třikrát jsem šla po přechodě. Je to můj osobák a ani z toho nejsem vyřízená a nic mě nebolí:-D. Hele je možný, že mi nedělá chůze dobře na záda a kyčel a běh mi nevadí? Já bývám třeba už po 7 km pěšmo docela vyřízená. Teda mě to potvrdil i doktor, že svižná chůze je na kyčle paradoxně velice náročná.
Chtěla jsem se zeptat, dáváte po běhu nějaké cvičení? Já většinou běžím tak 30 minut a doma si dávám takovou nepropracovanou velmi krátkou serii s činkami, musim to vylepšit.
Dobrá!
Já po běhu necvičím, jen rychlá chůze na vydýchání po..je to důležitý cvičit po běhu? Většinou se protahuju extra..
Nevím, jestli je to důležitý, ale já jinak necvičím ani neposiluji, jen chodím plavat a běhat. Takže jsem měla pocit, že to je cesta jak zpevnit břicho a trochu vysvalit ruce (o celulitidě už ani radši nemluvim).
Jo tak, tak to chápu..
Já se po běhu jen protahuju.
Ja si po behu dám ešte 10-15 minút cvikov z pilatesu (na pretiahnutie svalstva).
musim se dnes pochlubit, vydala jsme se behat podle nejakeho planu, co se resil jeste na MP. 2min beh a pak 2 min chuze, postupne asi za 3 tydny se clovek dostane do stavu, ze pul hodiny bezi. a nejenom, ze jsem ten plan prekrocila 3+2 ale dokonce me to bavilo. co je hodne podstatne, mela jsem obdobi, ze jsem behala tak 3x tydne 7km, ale bylo to cire utrpeni. takze pokud mi to vydrzi super. navic moje behaci tenisky, co jsem si poridila pred deseti lety, jsou vyhovujici, takze nove staci poridit za odmenu, kdyz mi to nadseni vydrzi alespon mesic.
To je super. Je lepší začínat pomalu. Já chci zítra vyběhnout po měsíci. Viróza, atb, doléčení... jsem zvědavá, jak to dopadne. Běhala jsem celou zimu a teď takový výpadek.
Já si po běhu cvičení nedávám, jsem ráda, že dýchám! Teď o víkendu jsem běžela nějaký charirativní běh - bylo to jen 5 km. Ale jak jsem se za poslední dva roky nikam moc nedostala cvičit, myslela jsem už po kilometru, že na to píchání v boku snad umřu. Skoro všichni mě předběhli, i ti, co běželi naboso :) Nakonec jsem doběhla, ale teda výsledkovou listinu v mailu velkoryse přehlížím. Je to hrozné, musím s tou fyzičkou něco udělat. Akorát teda nevím, kdy.
A přijde mi hrozně zajímavé, že vydržíš (snad nevadí tykání?) déle běžet než chodit. Já nemám problém ujít 50 km a vzít to přes Sněžku, nebo uplavat si svým tempem pár kilometrů, ale jakmile dojde na běh - píchá mě v břiše už na prvním rohu, jakože fakt hodně. Jeden čas jsem docela trénovala, páč jsem se nechala přemluvit na 10 km běh a nakonec se okamžik píchání v boku dostavil milosrdně až na 9. km, ale myslím, že na to prostě nejsem stavěná.
muj muz, ktery kdysi behal zavodne tvrdi, ze pichani v boku je jenom ze spatneho dychani. nevim o tom nic, tak prodavam jak jsem koupila.
Samozrejme vydrzim dyl chodit, ale boli me pak zada a kycel. Ale ja mam nejakou lehkou vadu a stale jsem na vazkach, zda operace nebo se s tim snazit vic.szit :-). Po behani me boli celej clovek, ale tak nejak prirozenejc. 5 km v kuse je dobrej stav, navic po pauze. Hlavne ja razim teorii, proc bezet deset, kdyz je pro nekoho idealnich 7. Jeste se casto alibisticky omlouvam, ze jsme zensky a mame ty tela prece pro neco jinyho, nez na maratony. Proste klidek a delat si sportem spis radost na dusi. A plus se samozrejme srovnat po jednotvarnym pohybu nepohybu v zamestnani. Jako zadnyho skvelyho tela se timhle pristupem asi nedockam:-)
Jo a par km uplavat, tak to jsi dobra. Mozna to bude fakt jen dychani, kondici asi mas :-). Ja dam plavanj jeden max. a jeste toho pak lituju :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje