Jo to souhlas, ono se to da i rozdychat zpet, ze to neboli, za behu. Musi se davat pozor na dychani do bricha, do branice, pak je to cajk.
Cvičení doma
Chuze muze byt o dost horsi nez beh, zalezi na technice, ale rekl to samy doktor i kamosce, takze ten beh vam asi svedci vic bych rekla :)
Jo a par km uplavat, tak to jsi dobra. Mozna to bude fakt jen dychani, kondici asi mas :-). Ja dam plavanj jeden max. a jeste toho pak lituju :-)
No tak tim "par" jsem myslela presne dva km,lip to zni![]()
Jak píšou ostatní, to píchání v boku je fakt špatným dýcháním, dá se to nacvičit, a taky je důležitý to nepřepálit na začátku.
Stejně jsou dva kilometry hodně, teda pokud nejsi bývalá závodnice. :-D. Já si jednou měřila jeden kilometr, jak dlouho mi to trvá a teda dlouho.
0zero7 Pravdu díš. Při běžné chůzi se totiž dělají delší kroky a všechno je tak nějak víc natažený, kdežto u běhu jsou kroky mnohem kratší a přece jen ten kloub dělá pohyb trochu otáčivej jako když se jede na kole. Dost laicky popsáno, ale tak nějak to cejtim.
mne tyto SM sklony, ze jsem po treninku dva dny mela problem vstat ze zidle, nejak vekem opousteji. zahybat se pro radost, to jo, spis ted koukam, abych se hybala spravne, aby mi to telo dlouho vydrzelo funkcni a ne abych ted hned podala nejaky suprcupr vykon a pak se tyden plazila.
Zkoušela jsem jednu dávku od "Cassey" a ze začátku jsem si říkala, pohoda, ovšem po pár minutách mě tento dojem přešel.
A odpobočím: vaše nové šaty jsou krásné a moc Vám sluší, nechápu, co řešíte ohledně postavy, vypadáte naprosto báječně. Nikde nic navíc nevidím
.
Vzhledem k nepříjemnému faktu, že můj zadek se nepříjemně přibližuje k zemi, zvýšila jsem dávky dřepů a zakopávání a výsledek? Se zadkem to nic moc neudělalo, ovšem nějak se mi "nafoukla" stehna, což fakt není žádoucí a abych byla jó naštvaná, tak jsem nějak přibrala a připadám si jako oteklý, měkký válec. Takže? Donutit se k běhání, byť mě velmi nebaví? A zřejmě nezbyde než nasadit low carb dietu, kterýžto stravovací režim tady dost chválíte.
Konec stěžovacího okénka, musela jsem ulevit své frustraci.
Opovaž se nasadit low carb dietu...
.
Tak co mám dělat? Od té doby co jsme se viděly, jsem nějak přibrala a mám na sebe vztek.
Špatná technika - hýždě nezabírají, vše odmakají stehna.
Tak si v nejbližší době naplanujeme nějaké kafe a já ti řeknu, jak jsi přibrala...
Jak bojujete proti žravosti po sportu? Včera jsem byla po 5 týdnech běhat a dneska mám strašný hlad, ale opravdu STRAŠNÝ. Jakože chci vyplenit lednici, sníst všechny čerstvé rohlíky a k obědu si dát něco smaženého s majonézou. Dala jsem si k svačině banán, jogurt, ořechy. Pak šunku s tvarohem a zeleninou. Hodně čaje a vody. Mám to tak vždycky po běhání.
Edit.2x stejný příspěvek.
ja potreba vydrzet par dni, ono se to zrovna. taky to tak mam, zatim mi ten tvuj jidelnicek neprijde nejak zavadny. ja si dam v chvilich, kdyz to neni k vydrzeni Caro s mlekem nebo neslazene Latte - to vetsinou pomuze a rikam si, ze furt lepsi nez smazak ![]()
ja jsem za posledni rok pribrala kolem pasu, fakt silene tento vek. nikdy jsem s tim nemela problem a kdyz uz stacilo par dni delat brisaky. ted nic. ![]()
Dovolím si předpokládat, že techniku dřepů mám zmáknutou.
Zkusím to Caro. Zabíralo, když jsem hubnula se Stob, zapomněla jsem na to.
ráda.
To je přesné
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje