Budu se opakovati, ale low carb doporučuju všema deseti!
Cvičení doma
Tak si to raději ověř, protože jiné vysvětlení není. Leda bys to zase zveličovala.
Ověřeno trenérem
.
Jo, naprosto chápu. Mne zas vyskočil muffin nad zadkem, co tam nikdy nebyl. Low carb ano, ale kdyz přestanete, má to velmi negativní následky! Já už "hubnu" dlouho bez výsledků, takže bych taky potřebovala poradit, protože čím jste starší, tím to jde hůř. Na mě low carb nijak extra nezabrala, snad jen ten první měsíc, pak jsem přišla o ms, to se taky stává. Ale třeba konkrétně na mě funguje spíš rostlinna strava s menším množstvím tuku a hodně kardio cvičení. Na low carb jsem se časem začala bát jist zeleninu, o ovoci a lusteninach nemluvě. Krátkodobě je to určitě fajn zkusit, odvyknete si úplně od sladkosti, ale dlouhodobě spíš ne. Teda pro mě ne, na spooousty lidi to úžasně funguje.
Myslím, že píchání v boku při běhu způsobuje špatné, moc rychlé nebo nedostatečné vydechování.
tak jsem dnes dosla k zaveru, ze bud budu jist nebo cvicit. jsem v tom bazenu myslela, ze uz zhebnu. pritom jsem si odpoledne dala dva kousky domaci cuketove babovky (da se to celkem povazovat za dietni jidlo: panak oleje v cele a cukru asi 50g celkem) a jeste si rikala, jak jsem to hezky vymyslela, ze jsem ji upekla. cekala jsem, ze zvyseni vykonnosti u behani (uz jedu 3x10minut + 1minut chuze vzdy mezitim), se logicky musi projevit i v bazenu. houby houby zlata rybka, akvarko nebude. ![]()
Kouknene na Instagram kelinator_fitfoodie, ja jsem veceri dala nepriteli!
To jste vy?
Nee)) Já jsem vyšší věková, ale za postavu bych se věru nestyděla![]()
Máte teda vysoký cíle.
Postava krásná, ale ty umělý balóny já tak nějak nepobiram. Jinak mám teda spolužačku z VŠ, která má stejnou postavu, i s těma nášivkama a máte recht, ona nevečeři od Kuvajtu napadení. Ale myslím, že vlastně tak nějak vůbec nejí. A to je stopro taky vyšší věková, 35+ Je to velká oběť, ale asi to jde...![]()
No to nemám žádný vysoký cíle, já cvičím 6x týdně a denně hodinu venčím psa! Žádná rozkydlá Mařena!
Jinak ty prsa mi přijdou naprosto akorát, dokonce bych řekla, že nejsou umělý, pokud ano, sakra dobrá práce.
já jsem to tak samo nemyslela. Je mi jasný, ze když jste na low carb, pijete proteinaky a makate na sobě, asi nevypadate jako stará Božka z úseku lahůdek.
Zas teda poté, co jsem v rámci ultra cheat day v pátek sežrala šest pivních rohlíků na posezení, jsem si jako Božka teda fakt připadala a jak psychika dělá zřejmě hodně, i v zrcadle jsem jí viděla!
Jak často máte cheat day?
Cca 1 den v tydnu bohuzel![]()
Takze ho neplanujete predem predpokladam
. Je nejake pravidlo, jak casto se drzi? Hecla jsem, vyplnuji tabulky, chtela bych zkusit dat dolu ty posledni 2-3 kg. Zatim se to rozjelo, tak uvidim, jestli zvladnu dovolenou (nastesti aktivni) na zacatku cervna. Co resim jsou navstevy 1 tydne u tchyne a hlavne moji mamky. Porad od nich slysim, jak jsem moc hubena (jsem normalni), tak nechci aby poznaly, ze mam nejaky rezim.
Šest rohlíků na posezení? To jsi spíš Bohouš než Božka!![]()
pivní jsou tenký :-D
Ale dlouhý!
(A teď bych si taky dala.)
Tohle je přesný, pořád TAJIT,že člověk chce shodit pár kilo. Jsme na tom stejně. Nevím, jestli mě víc se.e poslouchat jak to přece nepotřebuju a jak po dvou deckach dobrý, co bys jako nechtěla, už ti není 20...nebo ať nehubnu, že si uzenu anorexii(Já, která bez jídla vydrží tak 3 hodiny, haha
Nevím, proč to všichni musí komentovat, co je na tom chtít se cítit pohodlněji ve svým oblečení, mne teda o nic jinýho ani nejde. Tak. Konec výlevu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje