Pravidlo asi je no, lec u me jsou fakt dilem okamziku))
Cvičení doma
Šest rohlíků na posezení? To jsi spíš Bohouš než Božka!![]()
Prosim te, nez se toho nekdo chyti!)))
Ověřeno trenérem
.
No ja bych to nezatracovala uplne, ja mam ty svoje overeny trema trenerama a ze dobry. A tedka jsem cetla "clanek" na insta, borec co se zabyva "rovnanim" lidi co chodi i na zavody atd, fakt zajimavy, komentoval drepy a jak forma ovlivnuje to, ze roste stehno misto zadku. Myslim, ze to neni uplne mimo, docela to davalo smysl, hodne zalezi na tom, jak moc ten zadek vystrcis, asi to zkusim :)
Kouknene na Instagram kelinator_fitfoodie, ja jsem veceri dala nepriteli!
Buchta ma postavu super, prsa myslim, ze ma umely urcite. Akorat teda ten oblicej, eee, rtiky a tak.. stylizaci insta nekomentuju, myslim, ze jsou lepsi. Mrknete na Steph_Pacca, ta se mi libi po postave dost teda!
Cca 1 den v tydnu bohuzel![]()
Ja jsem na tri tydny prestala s cheat day (jeden v tydnu) a veskerej progress se zastavil, takze se ze me asi stane zastance. Jsem si pak pro jistotu naordinovala 3 cheat days v kuse ze.... ![]()
Jistě, já hlavně nechci, aby mi cokoli rostlo :-D, chci "jen" zpevnit. ![]()
Asi by to také chtělo těch dřepů atp. prostě přidat ...
No vsak jo, me neva kdyz mi roste zadek, ale stehna teda uz nemusim haha. tak me to zaujalo.
Ja jsem na tri tydny prestala s cheat day (jeden v tydnu) a veskerej progress se zastavil, takze se ze me asi stane zastance. Jsem si pak pro jistotu naordinovala 3 cheat days v kuse ze.... ![]()
Skvela zprava, s dovolenim kradu! Ci jak se to rika
No ja proste ty pivni rohliky, no uz i na pivnak tuplak jsem narazila, nebo chleba cerstvej, no jezismarjaaa...Steph Pacca (asi nepisu dobre), ale bohuzel taky znam, mne posledni dobou i Monika Koblizkova kazi chut k jidlu, cozje dobre no
No presne. Coz o to, ja se citim dobre i s vahou, kterou ted mam, ale mohla bych se citit i lip. Jsem mala, takze 2-3 kg u me udelaji hodne. Chci to jen zkusit, nehrotim to. Rekla jsem to manzelovi, ze jsem v rezimu, ten je v pohode. Nejhorsi je, ze jsem byla oplacana pubertacka, neustale jsem poslouchala at zhubnu. Kdyz jsem po dvacitce dala kila dolu, tak jsem slysela, ze jsem moc hubena. Se clovek nezavdeci
.
Vy jste asi vesmírné dvojče. Já jsem byla pořád oplácaná, až po maturitě to začalo lehce odpadávat a najednou jsem měla hned podle okolí bulimii a cojávím...A to jsem jako furt zdaleka nebyla hubená.
Přesně, když nezhubnu, houby se stane, žejo. Ale potěší to.
A ještě jsem tak nějak vypozorovala, že to "být normální" je vlastně to nejhorší, co může být. Protože pro někoho jste tlustá a pro někoho hubená, protože vlastně člověk není ani jedno z toho. Kdyby to tak ti lidi konečně přestali komentovat...Mám třeba kamarádku, která při každé příležitosti musí říct větu: "No, tak modelky z nás už nebudou, že..." Jasně, do psí p.dele, že nebudou, ale to snad ani nebylo v plánu, ne??? A další častý extrém, že mě někdo píchne do žebra a pronese: " Se konečně najez, seš vyzáblá, furt ty tvý trapný diety..." Bych zabíjela. ![]()
Ono to sem nepatri teda vubec, ale tahle pitoma povaha jak porad vsechny vsechno zajima a musej si prisolit, to je jeden z duvodu proc jsem vypadla. Tady to nikoho nezajima a v zivote by se NEDOVOLIL nejakej kec na hubenost/tloustku pokud se na to fakt nezeptate. A to nejen cizi lidi, znami, ale i rodina kamaradi. Max vam tak reknou, ze vypadate skvele a cau. Me toto nos strkacstvi do vseho desne prudi. A je jedno, jestli se vyjadrujou k postave, poctu deti, stavu nebo nevim cemu teda.....
Jistě, já hlavně nechci, aby mi cokoli rostlo :-D, chci "jen" zpevnit. ![]()
Já teda musím říct a i jsem to někde četla, že pro ženskou je hodně těžký nabrat svaly cvičením, aniž by se futrovala něčím, nemám na mysli obyč protein, já teda cvičím s docela velkou zátěží a fakt 5-6x týdně a od doby co jsem začala, cca 3,5 roku jsem sice přibrala 5 kilo, ale na objem mám všude míň.
no obecne plati ze zensky nabiraji svaly obtiznejc, to je dany hormonalne, ale pak i v ramci druhu jsou individualni rozdily:-) takovy ty z konstituce
Jo. Tohle je blby zvyk. Taky to sem nepatri, ale co uz. Na srazu gymplu jsem slysela, ze "na dve deti mas dobrou postavu". Jak si to prebrat, ze jo? Kdybych dve deti nemela, tak blby... ? :)) Tazatelka se vzapeti otocila na moji kamaradku s dotazem "ty tri deti jste chteli nebo to byl omyl?"
taky si vzdycky rikam ze mi neco uniklo, kdyz jsem nepostrehla ze by porod nejak zasadne menil postavu:D jako jo neco se vytaha nekde zustane jizva-ale v obleceni to obvykle neni poznat:P ze bych treba vyrostla o 15 cm nebo mi narostl hrb:-)))
To je mi jasné. Já jen reagovala na poznámku 0zero7 . Mně dříve svaly rostly, jako fakt (prostě jsem k tomu měla dispozice), ale v "pokročilém" věku je to jinak. Svaly nerostou a špeky zůstávají. Nesnáším povolenou postavu, jo řeším to ..., takže hledám, jak na to. Jistě, makat a dobře jíst ty "správné" věci. ![]()
A když si vzpomenu, jak jsem "nadávala" na svalovou hmotu, tak bych si teď nejraději jednu vrazila, za rouhání.
Tak až přijdete na to,.co funguje, dejte vědět. Na mě prostě po druhým porodu nezabírá NIC. Vzpomínám, jaká to byla pohoda po prvním, mela jsem nejlepší postavu v životě. Na svý poměry. A to jsem necvicila.![]()
Jinak mně se ty fitnessky nelíbí, já bych chtěla prostě vypadat jak patnáctiletej kluk. Vyzabla, žádný debilni boky a trapnej pas. No, jenže hladovění neovládám. ![]()
Přiznám se,ze mi trochu uniká,proč chce nekdo vypadat jako patnactiletej kluk...![]()
Mně se to líbí. Nic víc v tom není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje