Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 25. března 2023 16:27

...uááá!, MUSÍM Vám to říct´!.

Už přes deset let zbožňuji zpěváka Adama Lamberta(jeho hlas, songy, zjev, všechno)

a teď jsem zjistila, že používá, mimo jiné i olej od Augustinus Bader

(mám sice od AB The Conditioner a pořídila jsem ještě i The Scalp Treatment, ale asi pořídím něco dalšího...)

Offline Milibumba banned
příspěvků moje polička 26. března 2023 17:41

Dobrý den! Chtěla bych poprosit o vyplnění kratičkého dotazníku o parfémech a kosmetice pro moji bakalářskou práci, moc mi tím pomůžete. Děkuji 

https://forms.gle/co1aWkFsfnfGbbZD9

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 29. března 2023 21:43

Má niekto skúsenosť so značkou Codex?

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 29. března 2023 21:49

prďolaprosim te, jednou jsi psala, ze nejak dal pouzivas ty polstarky pod oci z masek (pixie). Pripravujes si vlastni mix? Masku? Pouzivas je jako nosic masky? Cistis je nejak?

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 30. března 2023 06:33

milacka ja jsem zkousela krem a ocni krem z Antu rady (sedy obal), bylo to lehke, prijemne, hodne vyrazne citrusove to vonelo a prislo mi, ze jsem to hodne brzo spotrebovala

ohledne efektu nedokazu rict, nevidim u niceho

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 30. března 2023 06:35

Candance kdyztak existuji rovnou reusable polstarky, pod ktere si davas serum/ocni krem a pak se omyvaji

nemuzu najit tu nejznamejsi znacku, alegooglenim jsme nasla catrice a skin gym

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 30. března 2023 06:50

baltik dekuji

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 30. března 2023 07:45

...takže jsem zakoupila i

TEOXANE - RHA x vit C Serum.

Pleť je po něm nádherná!. Vyživená. Sice jemně zmatněná ale současně i, jak se říká - glowly.

Oproti RHA Seru má jinou konzistenci.

Resp. RHA Serum je průhledný/čirý jemný gelík.

RHA x vit C Serum je ve formě lotionu - bílá emulze, něco na způsob tekutějšího tělového mléka.

Po aplikaci tohoto séra nemám vůbec potřebu dávat na pleť cokoliv dalšího. Max kolem očí výživnější krém. Taktéž Teoxane.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 30. března 2023 08:56

baltik ďakujem, Barbora Paldus bola hosťkou u Krause, s jej názormi som sa stotožnila, preto ma zaujala jej kozmetika, ktorú však nemám vyskúšanú, ale možno niečo vyskúšam. Viac ako dva roky používam ružovú vodu a olejčeky, drahé krémy už nekupujem, nevidela som totiž rozdiely v kvalite pleti a vyhýbam sa dlhému zoznamu zložiek v krémoch. Vďaka olejčekom mám, trúfam si povedať, v mojich 59 rokoch krajšiu pleť ako pred 10 rokmi. A to som sa patlala všetkým možným, aj drahými značkami aj lacnejšími.

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 30. března 2023 09:20

milacka jo, ona byla behem poslednich let prakticky ve vsech diskusnich poradech mi prijde 

jako zni to dobre, ale s nekterymi argumenty souhlasim i z teto kritiky: 

https://www.youtube.com/watch?v=k6lPi2ZVv60

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 30. března 2023 09:22

Candance já jsem to pochopila tak, že ti pixie polštářky mají takový složení, že je používá i prďola

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 30. března 2023 09:40

alibija si zapamatovala, ze si je koupila kvuli polstarkum a pak zjistila, ze jsou dobre

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 30. března 2023 09:58

baltik sledujem tento kanál

Zuzana Závodská bola televízna moderátorka, pani Pallová sa postarala o jej vyhadzov, držím jej palce, aby súdny spor vyhrala.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 30. března 2023 10:00

Candance tak to mi nějak uniklo :)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 30. března 2023 10:46

alibi Candance

Tu pixie masku jsem opravdu původně pořídila hlavně kvůli polštářkům a chtěla jsem je používat opakovaně se svojí maskou, ale to jde jen při velmi opatrném zacházení a nějak na to nemám tu správnou trpělivost Ale složení je skvělé, takže je to jeden ze dvou kosmetických produktů, které kupuji a používám opakovaně.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 30. března 2023 10:48
Reakce na baltik:

milacka jo, ona byla behem poslednich let prakticky ve vsech diskusnich poradech mi prijde 

jako zni to dobre, ale s nekterymi argumenty souhlasim i z teto kritiky: 

https://www.youtube.com/watch?v=k6lPi2ZVv60

​K tomu videu nemám co dodat! Teda měla bych, ale pod 80% bych se podepsala

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 30. března 2023 11:01

Přidám jednu nevyžádanou radu - kamarádka se mě ptala na nějaké produkty Augustinus Bader, které se tu také probíraly, tak jen poznámka k AB The Foaming Cleanser (cena 1.750 Kč).

Složení vypadá skvěle! Ale vážně míváte čistící pěnu na obličeji tak dlouho, aby jste daly šanci jakékoliv aktivní složce k tomu, aby začala na pleť působit?!

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 30. března 2023 11:15

prďola 

...za čistící prostředek mi to přijde už fakt hodně.

Já jsem opakovaně spokojená - a opakovaně to zde uvádím - s následujícím výrobkem. Opravdu pleť vyčistí, zklidní, mizí jakékoliv podráždění, nevysuší. Ve sprše s vodou jako poslední krok odličování večer(i ráno).

Jsem na něm závislá

WATER, MYRISTIC ACID, KAOLIN, GLYCERIN, BENTONITE, LAURIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF POWDER, IRON OXIDES (CI 77491), DISODIUM EDTA, SODIUM COCOYL GLYCINATE, DECYLENE GLYCOL, CITRUS AURANTIUM DULCIE (ORANGE) OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS ARANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL OIL, IRON OXIDES (CI 77492), BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICATE, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL, BUTYLENE GLYCOL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, PAULLINA CUPANA FRUIT EXTRACT, TORREYA NUCIFERA SEED OIL, PROPANEDIOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED LECITHIN, FICUS CARICA (FIG) FRUIT EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, ULMUS DAVIDIANA ROOT EXTRACT, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, QUARTZ, ACMELLA OLEACERA EXTRACT, CERAMIDE NP, LIMONENE, LINALOOL

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 30. března 2023 18:01

prďola 

...prosím, jsou následující ingredience klasicky "špatné" silicony.?.

(našla jsem je ve výrobcích, kde jsou ale jiné ingredience dobré...)

akvakohol sodný Dimethicone, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Dimethicone

Noční krém ANNA BRANDEJS

Voda, Butyrospermum Parkii Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Skvalane, Gossypium Herbaceum Seed Oil, hydrogenovaný rostlinný olej, tokoferol, ovesný protein hydrolyzovaný olivoyl draselným, cetearylalkohol, glyceryl oleát, glyceryl stearát sodný, sorbát sodný, akvakohol sodný Dimethicone, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Dimethicone, Cera Alba, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Propolis Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Butylene G Fernel Oil, Extractene G Ferment Hyaluronát sodný Crosspolymer, hyaluronát sodný, acetylovaný hyaluronát sodný, hydrolyzovaný hyaluronát sodný, pentylenglykol, ethylhexylglycerin, akáciová senegalská guma, xanthanová guma, fenoxyethanol, glyceryllaurát, kyselina mléčná

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 02. dubna 2023 18:19

prďola 

Prosím potřebovala bych mrknout na tohle složení. Na Tvou radu jsem zakoupila od Niod Fractionated eye contour concentrate, ale ještě potřebuji něčím kolem očí přimáznout, mám pocit nedostatečné hydratace. Měla jsem vzorek Jane Scrivner, Expert Eye duo #1, myslím, že by to tu hydrataci zachránilo, ale klidně si nechám poradit i něco jiného, dražšího, víc anti-age.