Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. března 2023 12:13

prďola Miru hmm, tak vám tímto děkuji, už mám ten zázrak (AB verze The Cream) na cestě.

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 13. března 2023 12:20

prďola a kdyby si člověk ten the cream koupil, tak je potřeba ješte něco pod něj podmáznout nebo to stačí tsk jak je? A bxl by třeba vhodny pro 70 letou pani? Díky za odpověď předem

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 12:56

domenica 

Díky za upřesnění!. Já přitom na mysli měla ten klasický The Cream, ale dala jsem blbý odkaz. Díky

Tak to máme aspoň pěkně pokupě...

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 13. března 2023 13:26

Ounz tak ja se priznam, ze jsem si po minulem zhodnoceni tady ten AB The cream v nejake miniature koupila a podle meho neni dostatecne vyzivny/hydratacni nebo nevim, jake slovo pouzit. vyhodnotila jsem to, ze kdyz tak bych potrebovala ten rich a ted se ukazalo, ze ten zas nema tak dobre slozky. a je mi 46.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 13:59

baltik 

...pokud potřebuješ hodně hydratace a chceš pouze jeden výrobek, resp. nevrstvit, doporučuji:

Bio Lotion Double Rich

...pokud jsi ochotna dvě vrstvy, tak pod to Lotion dát:

Bio Tonikum Deep Rich

(to jsem používala i samostatně a k tomu jen krém kolem očí, nebo Lotion Original, co momentálně mám)

Oba výrobky jdou zakoupit v menším/cestovním balení(kupuji ho, protože vydrží hodně dlouho)

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:12

prďola ...ještě, prosím, já

Dostal se mi do ruky vzorek. Pořizovací cena značná. Tak by mě jen zajímalo, zda kvalita odpovídá ceně:

(samozřejmě, až zas budeš mít čas...)

((podle cosdna tabulky to vychází dobře, ale Tvůj názor je zásadní))

CHANEL Le Lift Pro Concentre Contours

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:14

baltik díky :)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:25

Ounz 

To bude záležet na typu pleti... já mám sušší, citlivou pleť a The Cream používám samostatně, na pleť ošetřenou jen tonikem s aminokyselinami, a kupodivu je to příjemné a mám pocit kompletní péče. Když používám séra, tak tam potřebu domáznout cítím a dělám to. :)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:27

domenica mě ten zkopírovaný text naopak pomohl k tomu druhému vyjádření, protože jsem si říkala, proč plkám něco o Retinylu, když v tom Rich Creame žádný není

alibi baltik doporučení k AB The Cream - obecně platí, že produkty s vit.A mají tendenci trochu víc vysušovat, takže bych doporučovala pod krém máznout nějaké sérum/lotion, které zajistí dostatečnou hydrataci.

Ale modří už vědí, tak správně doporučují hydratační produkty Miru

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:29
Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:36

domenica díky

Offline stes
9015 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:39

prďola co prosím tohle: 

ASTRAGALUS MEMBRANACEUS EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, HYDROGENATED POLYDECENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, POLYSORBATE 60, 1,2-HEXANEDIOL, BEESWAX, GLYCERYL STEARATE, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM HYALURONATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 80, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL CAPRATE

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:43

prďola díky. Mazala bych pod to hydrataci určitě. A můžu i retinoidy, nebo Buffett Cooper?

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:48

Ounz To je zas úplně jiná kategorie V tom vyšším věku bude opravdu hodně záležet, v jakém stavu je pokožka, jak moc je zničená častým sluněním a případně škodlivým vlivem prostředí nebo životosprávy.

Ale pokud bych to brala obecně, tak bude určitě zapotřebí dodat nějaký produkt pro doplnění energie na buněčné úrovni. Ono už nestačí jen stimulovat pokožku k vlastní produkci elastinu a kollagenu.

Takže to chce nejaké produkty, které budou obsahovat koenzym Q10 (nejlépe ve formě Koenzym Q10 CAVAQ10 - studie uvádí, že má 15 - 20x lepší penetraci do pokožky), ATP (Adenosine Triphosphate), NMN (b-nicotinamide mononucleotide) nebo NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide).

Ale jak už to u mě bývá, neumím poradit s konkrétním produktem. Snad se tu najde některá ze zběhlých uživatelek

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:49

prďola Miru ja davam vzdycky essence, serum a az potom krem a stejne jsem z toho  mela pocit nedostatecnosti a myslela jsem si, ze proto udelali tu verzy rich

ale to je jedno, reagovala jsem na ten dotaz, jestli je to vhodne pro 70 let, coz si myslim, ze neni a tedy po upresneni menim na "samo o sobe neni"

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:56

stes večer se na to podívám, tď už musím zas chvíli pracovat

alibi retinoidy určitě ne, protože tím bys sice zesílila účinnost toho AB krému, ale vit. A by už mohl být v množství, které by zbytečně pleť dráždilo. Buffet Copper večer zkontroluju z pohledu kombinace.

Miru Chanel s alkoholem na druhém místě na seznamu? No já ti nevím On nemusí dráždit, pokud na něj nejsi citlivá, ale vysušuje určitě.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:56

baltik 

...tak bych dala esenci, sérum, lotion a do toho lotionu bych dala trochu whamisa oleje Deep Rich

(předpokládám, že víš, že esenci na vlhkou pleť...)

https://puredistrict.cz/kosmetika-whamisa/pece-o-plet/sera-a-oleje/whamisa-bio-anti-aging-pletovy-olej-deep-rich.html

A nebo bych naopak dala jen Lotion s olejem, přímo na vlhkou pleť.

Pak je dost výživný následující krém - já si ho dávala jen kolem očí, mám smíšenou...

https://puredistrict.cz/kosmetika-whamisa/pece-o-plet/kremy-lotions/whamisa-bio-anti-aging-pletovy-vyzivny-krem.html

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:57

prďola 

...díky!. Je to vzorek v tubičce. A ta cena za celé balení je na mě stejně už moc. Ale zajímalo mě, jak to dělá Chanel... Takže není o co stát.. Děkuju moc

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:12

prďola děkuju

edit ale teda google mi zatím hází jen kapsle, to se na obličej asi nenamaže

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. března 2023 19:13

prďola děkuji!