Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 15. března 2023 13:47

...tak jako, patřilo by to spíše do vlákna "Vlasy..." nebo "Co jste si dnes koupili/y.?.",

ale jelikož furt ležím ve složení všech možných přípravků na obličej, vlasy a tak, jenže na obličej teď věci mám, a přesto jsem něco od AB CHTĚLA, prostě MUSELA něco objednat, tak mi jede

kondicioner Augustinus Bader

(oni totiž naskladnili i vlasovou a tělovou řadu!)

Offline Veverka
52 příspěvků moje polička 15. března 2023 21:14
Reakce na whiskas:

Veverka Krerý krém konkrétně je tak úžasný? Díky :-).

​Zatím jsem vyzkoušela Nourishing day cream a Rejuvenating day cream. Ten první je ideální na jaro a léto pro mou pleť, na zimu bych sahla po výživnějším. Druhý je už i na vrásky, zpevnění kontur, skvěle hydratují oba dva. Jo a ještě oční krém Nourishing eye cream, nejlepší oční krém, co jsem kdy měla. Občas se mi dělal ekzém na víčkách, pak okolí očí zrudlo, šupinky, kruhy a po tomhle krému paráda. Dvacítku samozřejmě ze mě neudělá, ale moc mi vyhovuje.

Offline Veverka
52 příspěvků moje polička 15. března 2023 21:23
Reakce na Miru:

marieu 

...naprosto v pohodě!

Asi takhle - nejvíc, co jsem kdy dala za krémy, séra, jsou od Teoxane(cca 2tis/30 ml) a maximální spokojenost, vč potvrzení kvality od prďola 

a to střídám s přípravky od Whamisa(ceny o něco nižší, ovšem, to není kosmaceutika), spokojenost také veliká.

Ten Augustinus Bader - pokud by byl extrémně vychválen, tak balení 15 ml, byť drahé by pro mě bylo zkousnutelné(2tis). 

Ovšem přípravky Susanne Kaufmann zde zmiňované - to už je na můj vkus přestřelené, ty ceny. 

Já chci vždycky to nejlepší za co nejnižší cenu

​Whamisu jsem taky zkoušela, přímo Rich lotion i emulzi, ale na mou pleť to bylo málo. Několikrát za den jsem musela domazavat a ten pocit nebyl úplně ono. To už mi lip sedelo Sensai lotion II a emulze II,  tam mam ale zase pár výhrad ke složení.

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 15. března 2023 22:22

Veverka Děkuju! Oční krém mi dochází a zrovna jsem přemýšlela, jaký "zázrak" vybrat. Jsem nepoučitelná, ale krém na "zpevnění" kontur mi zní dobře. Dnes už jsem mrtvá, ale zítra se na ty konkrétní krémy mrknu.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 16. března 2023 02:39

Veverka 

...rozumím.

Ono, člověk musí stejně zkoušet a zjistit, co vyhovuje právě jemu, jeho potřebám.

(jsou to roky čtení různých článků, čerpání informací ze všech možných materiálů, roky nakupování rozmanitých výrobků a pak si v hlavě udělám ze všeho jakýsi vlastní "výcuc", co chci/potřebuji...)

A za naši prďola jsem strašně vděčná!, to je požehnání...

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 17. března 2023 21:32

Otázka...

Má ešte nejaká značka očnú masku, ktorá nie je vo forme tých jednorázových či už gélových, alebo akýchkoľvek prúžkov, ale normálne v kelímku/tube/whatever...krém, alebo gel?

Narazila som len u The Body Shop a nesadla mi.

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 17. března 2023 21:50

slniecko Mary Kay Zrovna mi ji pred chvili snacha nabizela, mam teda vzorek. Muzu ti zitra poreferovat, ale ja z te znacky mam fakt pocit, ze neskodi, ale taky nepomaha. Sama bych si to nekoupila.

Offline Candance
5626 příspěvků moje polička 17. března 2023 21:59

slniecko clarins mival. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 18. března 2023 00:03

baltik Řekla bych, že pokud netrpíš nějakou formou dermatitidy, tak to blbost je Teda z toho, co mám načteno, jsou podobné produkty skvělou alternativou k léčbě kožních nemocí zejména díky antibakteriálnímu účinku ozónu. Všechny ostatní slibované efekty jsou jen kecy. Žádná studie nezmiňuje anti-age účinky, protože na základě pouhých laboratorních pokusů a pokusů na myších se dají dost těžko získat.

Naopak se ve studiích můžeš dočíst o negativních účincích ozónu na pokožku (při dlouhodobé nebo intenzivní aplikaci může vysušovat, způsobovat podráždění, být zdrojem oxidačního stresu).

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 18. března 2023 00:31

Candance ďakujem, pozriem sa!

Kokoska tak som zvedavá na dojmy!

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 18. března 2023 05:35

prďola diky moc za odpoved

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 18. března 2023 05:37

slniecko ja jsem vygooglila ze je maji jeste znacky havlikova prirodni apotheka, natural siberica, syncare a sisley

Osobni zkusenost nemam zadnou, ja mam rada ty pasky

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 18. března 2023 08:26

slniecko tak prvni dojem: pri naneseni je prijemna, chladiva, vyhovuje mi, ze se nemusi smyvat. Efekt zatim nepozoruju, po jednom pouziti ani necekam. 

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 18. března 2023 15:42

baltik vďaka, Havlíkova mi nezabrala, ostatné kuknem. Ja mám tiež rada aj tie pásiky, hlavne na rýchly efekt, ale tie krémové si viem dať aj na viečka.

Kokoska vďaka!!!

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 18. března 2023 17:07

Veverka Whamisu jsem také zkoušela a mám podobný pocit (a to přitom nemám extra suchou pleť). Nicméně kosmetika je to příjemná a uvažovala jsem o jejich očním krému, který jsem měla ve vzorku. Od Sensai stále mám emulzi II a Advanced day cream s SPF 30. Složení jsem tedy moc nepitvala.

Offline Zu
2757 příspěvků moje polička 21. března 2023 14:18

Nemáte tip na nějaký krém s spf 30 nebo 50, který nebude z nejdražších a bude nějak citlivější k přecitlivělé kůži? Potřebuji jen na obličej, bez makeupu, tak aby nebyl nějak hutný...

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 21. března 2023 14:22

Zu Garnier fluid je boží, mám hodně citlivou kůži, používám ho dlouhodobě a naprosto ok :)

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 21. března 2023 20:23

Zu neviem, čo presne znamená " nie najdrahších", ale ja mám veľmi rada fluidy od Ahava, tento aj tento.

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 23. března 2023 10:05

Holky a náhodou ultrazvukovou špachtli někdo máte, používáte? Především mne zajímá účinek čistění pleti, ještě v 51 se mi mastí pleť.