Fleur děkuji. Promiň, že se tak blbě ptám, ale mám ještě poslední dotaz. Zdají se ti dobré pocitově (na omak) nebo jsou i viditelné výsledky?
Oblíbený krém na obličej...
Paris ja mam denni krem a 2 sera. Ale kombinuju s jinymi a nejsem uplne uvedomela, dost to flakam. Koupila jsem si je, protoze kolegyne zacala pouzivat celou radu produktu (cisteni i pece) a rozdil byl obrovsky. A to pouzivala kde co. Ona si mysli, ze to je tim, ze ji byla doporucena ucelena pece.
Paris Já ty výsledky asi objektivně neposoudím, protože nemám nějaké zásadní problémy - tedy s výjimkou nezadržitelného stárnutí a chátrání
.
Ale: pocitově mi jsou příjemné, a když jsem teď byla na dermatologii kvůli odstranění znaménka laserem, tak mi dermatoložka pochválila pleť, že prý je dobře pěstěná a nevypadám na svůj věk
, což mě samozřejmě potěšilo, ačkoliv o tom sama přesvědčená nejsem.
...Ty vypadáš odjakživa výborně!, a na svůj věk vůbec![]()
Miru Díky
, to mě těší, že mě takhle vidíš!
Paris Držím palce, aby ti jejich produkty vyhovovaly
.
K tej dulcii iba poznamenam, ze uz sa mi dva krat stalo, ze bol zakupeny krem "pokazeny". Zvlastne pachol a aj konzostencia redsia. Pravdepodobne zlym skladovanim, obidva kupovane v dm. Coz pri tej cene 17e za krem dost nastve. Ale: napisala som do dulcie a oni mi sami poslali novy krem aj s drobnostou navyse.
A asi nie som ojedinely pripad. Kamaratka Dulciu pouziva uz niekolko rokov a stalo sa jej to uz dva krat tiez. Oni tie "umele" konzervanty niekedy nie su uplne na skodu
.
Preto hladam nahradu za ich ceramidovy krem, ktory mi inak vyhovoval ale prestalo ma uz bavit ho vymienat.
Fleur díky moc
Mrakoplas To se mi ještě nikdy nestalo. Kupuji přímo z jejich e-shopu, doručují někdy prakticky do druhého dne a já je spotřebuji dříve, než dojde k expiraci. Krémy skladuji normálně v koupelně na poličce.
Fleur ved ja predpokladám, ze je problem v dm alebo distribucii, doma na policke sa mi tiez nikdy nepokazil. Ale popravde, nechce sa mi este aj krem na tvar objednavat online, takze si najdem nieco ine.
Mrakoplas Tak to ano.
Já jsem si i dříve pořizovala kosmetiku online, takže teď je mi mnohem sympatičtější, že necestuje z druhého konce Evropy, ale jenom z Bratislavy
.
Dobrý den! Chtěla bych poprosit o vyplnění kratičkého dotazníku o parfémech a kosmetice pro moji bakalářskou práci, moc mi tím pomůžete. Děkuji ❤️
...měla bych, moc prosím, dotaz(a mnohem raději zodpovězený tento než ohledně výrobku Anny Brandejs, resp. dimethiconů v jejím výrobku),
zda za ty peníze stojí následující výrobek. Složení se mi zdá dobré, ale je TAK dobré/za tu cenu.?
Essential Fx Acyl-Glutathione Chia Oil Perricone MD
https://www.perriconemd.cz/essential-fx-acyl-glutathione-chia-olej/
Coco-Caprylate/Caprate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Isododecane, Hexylene Glycol, Salvia Hispanica Seed Oil, Isononyl Isononanoate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polysorbate 20, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Fragrance (Parfum), Cholesterol, Ceramide NP, Linoleic Acid, Palmitic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, S-Palmitoylglutathione, Stearic Acid, Myristic Acid, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Benzyl Alcohol
Vzdy ked to tu otvorim, mam chuť vyskúšať všetko spomínané. Ale už viem, ze moja pleť by sa mi nepodakovala.
Velmi mi to tu pomohlo pochopiť ako si nájsť kozmetiku a tiez aj to ze nie vzdy to čo je drahé, je dobré.
Momentalne mi sadla kozmetika značky Mixa, pleť je kľudná, na dotyk príjemná, cim chcem poďakovať hlavne prďola ako tu tomuto vlaknu venuje toľko svojho času.
Ja si jako správná ovečka koupila dva kremy Dulcia...otevrela jsem zatim hydratacni marhulovy a je velmi prijemny, ale na hodnoceni je brzo.
Daridari dakujem, ukladam si ho ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje